reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to ze moja wina, slyszalam nawet w momecie jak spotykal sie z kilkoma innymi panienkami :-//

Gdzie znalesc sile zeby to skonczyc? :(... Cale wakacje nie bylismy ze soba... Ja mialam kogos, on tez... A i tak nie dalismy bez siebie rady i wrocilismy do siebie :(...
oj carus causss ty go koffasz??? hmm,,dziwne,,ja to bym chyba znienawidzila z atakie rzeczy,,a wy wracacie,,zapewne dziekco was trzyma,,,,,ale nie wiem....dla mnie to dziwne ja bym takiedo zwiazku nie wytrzymala,,,,bo albo ja id ziekco albo inne i innni,,,,sa przeciez jakeis granicee,,,,,,hmmm...

reklama
oj carus causss ty go koffasz??? hmm,,dziwne,,ja to bym chyba znienawidzila z atakie rzeczy,,a wy wracacie,,zapewne dziekco was trzyma,,,,,ale nie wiem....dla mnie to dziwne ja bym takiedo zwiazku nie wytrzymala,,,,bo albo ja id ziekco albo inne i innni,,,,sa przeciez jakeis granicee,,,,,,hmmm...

wiem, ze gdyby nie maly, to dawno bym go zostawila... a tak i tak bede musiala scierpiec jego wizyty...

No i pies ogrodnika jestem... sama nie wezme ale innej nie oddam!!

no i gdzies tam w srodku wciaz kocham... ale to i tak nie jest facet ktorego pokochalam :-//...

wiem, ze gdyby nie maly, to dawno bym go zostawila... a tak i tak bede musiala scierpiec jego wizyty...

No i pies ogrodnika jestem... sama nie wezme ale innej nie oddam!!

no i gdzies tam w srodku wciaz kocham... ale to i tak nie jest facet ktorego pokochalam :-//...
cara kiepsko masz,,ale przetrwasz to ,jestes dzielna i amsz wpsanialego bajbyuska,ktory ci w tym pomoze,,,buzaiki
ja spadam do ammy,,bede popoludniuuu:-)

Dla dziecka czasem lepiej jak nie ma ojca niż jak jest do niczego.A zły związek, który wyniszcza matke niszczy i dziecko.Wiem, napatrzyłam się na to nie raz...Sama wyrastałam w dwóch chorych związakch.Moja mam niestey nie miała szczęścia do facetów.No i teraz wiem,że najważniejsze jest dziecko.Bo jak się napatrzy na to potem ma złamaną psychike na całe życie......Do końca życia cierpi jak mama złego wyboru dokona.Kocham moja mame ale....No cóż....To co się działo z moim życiem....Co przeżyłam...Nikomu nie życze.....

Normalnie ale was zaniedbuje ostatnio dziewczyny:sorry2: ale to wina braku czasu ostatnio;-) Witam wogóle tak z początku weekendu:-p

Tak a pro po to jeśli macie czas to poczytajcie sobie INTERIA 360

Chyba miałem natchnienie :tak:

Cara 87 - Witam Cię wogólę ;-)Sądząc po tym co tu nam opisujesz, ten facet nie jest wart ani Ciebie ani waszego dziecka. Niestety my faceci często jesteśmy bardzo głupi. Powiem w prost, to dupek.

I nie smuć się za często już;-) Pozdrawiam:sorry2:

Czarna po pierwsze wlasnie wezly chlonne wychodza jak jest jakas infekcja. Wyniki nie wyszly dobre, tzn? NIe czytalam wczesniej jakie robilas wyniki ale co robilas morfologie, wymaz, mocz? Jesli ma czerwonego sisiaka to jak nie robilas badania moczu to natychmiast je zrob. CO do wezlow chlonnych to nasza Maja miala powiekszone na glowce przy szyi i robilismy usg. Okiazalo sie ze Maja ma taka urode ze na wierzchu sa wezly(nie miala tego od urodzenia) a jak zlapie jakas infekcje to sa one powiekszone.
Daj znac jakie robilas badania. My ostatnimi czasy tez sie leczymy, nie wiedzielismy co jest nie tak i sie okazalo po jakims czasie ze na 90% Maja jest uczulona na zelazo a my sie leczymy na anemie. :-:)-:)-(
Trzymaj sie wiem ze to nie jest latwe bo przeciez ta niemoc jest najgorsza.

Kochana robiłam Małemu morfologi,Ob i rozmaz z krwi
wynik wyszły następująco

MORFOLOGIA
WBC- 6.0
RBC- 5.26
HGB- 13.9
HCT- 39.9
MCV - -75.9
MCH- 26.4
MCHC- 34.8
PLT- 191

mikro OB- 18/1 godz.

WBC:
S-15
L-85

Badania moczu nie robiłam bo dopiero wczoraj przy kąpieli zauważyłam że ma siusiaka czerwonego.

Dziękuje Wam wszystkim za dobre słowko
kofffane jesteście

reklama
Dzień dobry:-)

cześć Pirrlott:-):-)kopę postów ;-)Fajnie Cię czytać :-):tak:

Bodzia, a czemu Lolek nad Tobą klęczał??:confused::confused::-DJa to spania nie mam bo męż na Kubicę się zwlekł, Mały na cyca wstał to i ja polazłam oglądać jak jeżdżą:tak::tak:. i dzisaj powtórka z nocy bo nad ranem wyścig:-D:-D
U nas sobota sprzaająca chyba będzie:confused::baffled:narazie wleczemy sie na spacer. Pogoda nie za specjalna ale nie pada. a Szym mniej marudzi potem jak się go wywieje;-)
Cara, przepraszam że tak chamsko napiszę ale babo weź się w garść i przestań się nad sobą użalać i roztkliwiać:tak::tak:Jesteś fajna kobitka masz świetnego syna i jeśli się zaweźmiesz i będziesz chciała to cały świat u waszych stóp:tak::-)A Ty dziewczyno ciągle rozgrzebujesz dawne dzieje, zamiast odcinać kupony. Kiedyś trzeba powiedzieć DOŚĆ i zatroszczyć się o własne szczęście:tak:;-)

Do góry