reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej, hej
Czarna aj a o Was cały wieczór myślałam.Powiększone węzły chłonne są przy infekcjii.Jak czerwony siusiak to może zapalenie dróg moczowych.Jak pisała Woloszki badanie moczu.Kochana cały cas myśle o Was.Całuski dla Dawidka.Bądzie dobrze, musi być.Tule Cię mocno biedna.

kobiety ja wiatropylna jestem bo czerwone... a bez chlopa juz 2 okresy zyje :p
Może jakiegoś starego latawca znalazłaś i nad nim siusiałaś;-);-)

Robert Kubicaaaaa, Robert Kubicaaaaa. Startuje z pierwszej linii jutro:-D:-D:-D Pierwszaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D nareszcie;-) idę spać teraz:tak::tak:
Wariatka co ty spania nie masz????
Ale HURRRRRRRAAAAAA
Aluśka kolejka do Młodego się ustawia.Żeby tylko tesciowe się o niego nie pobiły.Bo on sprząta, pranie robi;-);-)
Mój m do 3.30 grał.A komp w tym samym pokoju.Potem włączył TV.Myślałam,że poduszką udusze...A o 5 obudził się Lolo i klęczał nade mną godzine.Zgadnijcie jak wyglądam????A musze po chleb się udać bo potem nie będzei......

reklama
dzien doberek wsyztskim sobotnio,,
ja dzisiaj na 11 zmykam do mamy i na korki...

Robert Kubicaaaaa, Robert Kubicaaaaa. Startuje z pierwszej linii jutro:-D:-D:-D Pierwszaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D nareszcie;-) idę spać teraz:tak::tak:
hurraaaaa supeeeeerrrrr

czarna łoj nieciekawie,,ale maal nie poddawaj sie i wszystko bedzie oki,wiem takie pisanie to nie dla ciebie,,ale bedzie dobrze,trzymam kciukaski...

cara oj ty kochana,,ty mieszkas z nim?? bo skoro dziekco sie go boi to chyba go ne widiz,,a ty sie nie mecz,,dla mnie ty sie meczysz,,tzn ja bym nie wytrzymala z takim,,sorry,ale ja tak myslee

cara oj ty kochana,,ty mieszkas z nim?? bo skoro dziekco sie go boi to chyba go ne widiz,,a ty sie nie mecz,,dla mnie ty sie meczysz,,tzn ja bym nie wytrzymala z takim,,sorry,ale ja tak myslee

Nie mieszkamy razem...
Sa okresy ze zjawial sie codziennie i takie jak teraz, ze nie bylo go miesiac... :(...
Jestem tym wszystkim zmeczona...

Nie mieszkamy razem...
Sa okresy ze zjawial sie codziennie i takie jak teraz, ze nie bylo go miesiac... :(...
Jestem tym wszystkim zmeczona...
o matko,co za typ,,a dziecko,,co nie chce widywac,,co on ysli,ze raz na miesiac dziekco zobaczy i bedzie cacy,,ale trafilas kochana,,ojoj ja bym mu dalaa i to porzadnie walcem go!!;-)

o matko,co za typ,,a dziecko,,co nie chce widywac,,co on ysli,ze raz na miesiac dziekco zobaczy i bedzie cacy,,ale trafilas kochana,,ojoj ja bym mu dalaa i to porzadnie walcem go!!;-)

Zawsze slysze ze za malo JA z nim spedzam czasu. Za maly MY wychodzimy. Za zadko JA sie z NIM widuje...

Maly chyba odszedl na dalszy plan...

reklama
cara ale on mily,,wsyztsko ty ty twoja wina i ty winna,,oj ja bym mu,,co za tupet,,,sam was olewa,,a potem to twoja wina tak??? ojoj :angry:

to ze moja wina, slyszalam nawet w momecie jak spotykal sie z kilkoma innymi panienkami :-//

Gdzie znalesc sile zeby to skonczyc? :(... Cale wakacje nie bylismy ze soba... Ja mialam kogos, on tez... A i tak nie dalismy bez siebie rady i wrocilismy do siebie :(...

Do góry