reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kobiety a mnie wzielo... Sluszalyscie czasoumilaczy z PLUS'a - Puchacze?

To ze sluchowiska ktore mialam na plytach winylowych :D... jak ja zaluje ze nie mam juz adapteru! Oddala bym wszystko zeby moc sluchac te bajki razem z Adasiem :-) Poprostu ja jako dziecko je kochalam ;-) szczegolnie dziadka do orzechow :-)

Dzień dobry.

Chyba mnie jeszcze pamiętacie:confused:. Ostatnio choroby nas nie opuszczają. Dzieci już lepiej tzn Natalka już zdrowa jeszcze tylko trochę kaszle,a Kuba też w sumie lepiej. Gorzej ze mną. Wydawało mi się,że jest juz lepiej,bo gorączka mi minęła,a tu dziś potworny bol głowy tuż nad brwiami - jak się nachyle to jeszcze gorszy,zatkany nos - chyba zatoki:baffled: Najgorsze,ze musze czekać do poniedzialku,zeby iść do lekarza. Ponadto w święta mam wesele i juz sobie wyobrażam jak bedzie super, jak bedę brała antybiotyk i nawet lampki szampana nie wypiję:wściekła/y::no:.

Próbowałam was nadrobić,ale tak lecicie,że nie jestem w stanie:no::szok:. Jeśli mnie coś ważnego ominęło to proszę napisać;-).

Pozdrawiam.

ja uwielbiałam księzniczkę na ziarnku grochu i stonóżkę z pimpifluszek:-D:-D:-D

ksiezniczke tez uwielbialam :D...

Aktualnie wszystko wychodzi na CD - bajki grajki :D... wlasnie sciagam mlodemu...

Jak sie okaze, ze dziadek do orzechow ktorego sciagam to ten z mojego dziecinstwa to sie poplacze!!

Iwona no coś Ty, pewnie, że pamiętamy o Tobie:tak::-) W sumie dobrze , że dzieciaczki już się jakoś wykaraskały z paskud przeziębieniowych, tylko mama jeszcze niewyraźna:-( Kuruj się jakoś domowo do tego poniedzziałku a potem koniecznie do lekarza:tak: Weselem się nie martw, jak przestaniesz brać leki to z nami sobie chlapniesz wieczorem;-);-) ostatnio cały czas jakieś popijawy na domówkach:-D:-D

Iwona całuski.Myślałam własnie dziśrano o Was.Jak sobie choraski radzicie.
Madzka zepsuty ten koszyk był:-:)-:)-(Nie dał się teleportować.Ale marobiłyście mi smaka i robie racuchy:-D
Cara a ja uwielbiałam spiąca Królewne i Czerwonego Kapturka.Piosenki z nich do dzis moja mam pamieta i kawałki ja i Młodemu spiewam...

ja uwielbiałam spiąca Królewne i Czerwonego Kapturka.Piosenki z nich do dzis moja mam pamieta i kawałki ja i Młodemu spiewam...
Nom ja też tak mam. A odkąd zaczęłam babyradia słuchać to wszystkie szlagiery z młodości sobie przypomniałam:tak::-D:-D
Bodzia, bo w tych biedronkach mają jakieś kiepskie te koszyki. Do rzecznika praw konsumenta trzeba napisac, bo też żeby ludzie nie mogli użytku porządnego z nich robić to już skandal :baffled::baffled::-D:-D:-D

reklama
Madzka masz racje!!!!Zgłosić To!!!Mój Męzul ma na frytki ochote.Ja zresztą też.
Zaczełam ściągać te bajki oby to były te:-D:-D

Do góry