reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiecie co a ja dziwna jestem:dry::dry::dry:Tylko mój Mały dobrze wygląda:-D:-DJakoś już mi to nie przeszkadza,że mało je...Wychodze z założenie,że nie głodny:cool2:Ale jak był mniejszy to ojej!!!Jak sie strasznie przejmowałam.
Madzka Ty mnie nie denerwuj bo ja nie lubie swojego głosu.Ty nie mnie masz słuchac tylko Młodego oglądać.Mdłości masz;-);-);-)

reklama
Bodzia dlaczego nie lubisz swojego głosu? Pierwszy raz Cię usłyszałam i wg mnie masz bardzo miły głos i łagodny, a tak tu krzyczysz że choleryk z Ciebie:tak::tak::tak::-):-):-)

Cześć dziewczyny:-)
Niestety znów nie jestem w stanie nadrobić:-(
U nas wszytko oki:-) Dzieciaki zdrowe, ja w sumie też oprócz bólu głowy ale to nie choroba;-)
Kupiłam Michałowi na święta rowerek:-) Zobaczcie ja zamówiłam kolor czarno-żółty:-)
Rowerek BMX UNITECK 16cali -HIT Na Rynku -4 Kolory (328603748) - Aukcje internetowe Allegro i kask do tego:-)
KASK ROWEROWY UNIWERSALNY DLA DZIECKA (329313322) - Aukcje internetowe Allegro
Już się doczekac nie mogę świąt, jak Michaś będzie się cieszył:-)

Bodzia dlaczego nie lubisz swojego głosu? Pierwszy raz Cię usłyszałam i wg mnie masz bardzo miły głos i łagodny, a tak tu krzyczysz że choleryk z Ciebie:tak::tak::tak::-):-):-)
A nie wiem czemu nie lubie, nie lubie i już:-D:-D:-DA chleryk jestem, nie słyszałyście mnie w akcjii;-);-);-)

Bodzia pitolisz tu jakieś farmazony - fajny masz głosik a Lolek zabójczo przystojny jest i aż zgłodniałam jak zobaczyłam z jakim apetytem pochłania obiad;-);-). Mdłości mam i jakoś brzuch mi się powiększył na dole:confused::confused::-D:-D:-D

Bodzia to musisz nagrać filmik ze sobą w akcji, na pewno będzie ciekawy:-):-):-)
Taaaaa I co jeszcze????Przestałybyście mnie lubić;-);-)

Bodzia pitolisz tu jakieś farmazony - fajny masz głosik a Lolek zabójczo przystojny jest i aż zgłodniałam jak zobaczyłam z jakim apetytem pochłania obiad;-);-). Mdłości mam i jakoś brzuch mi się powiększył na dole:confused::confused::-D:-D:-D
Siła persfazji...Każe M przykładać kciuk;-);-)
Jakaś ciężarówka by musiała kciuk poprzykładać...
Madzka a tak poważnie to nie boisz się tak szybko po cc??? Bo zaciążyć zamierasz tak jakoś po roku i cóś...Jak dobrze licze....

reklama
mój gin powiedział, ze nie ma przeciwwskazań żadnych. Wszystko dobrze poszło, szybko doszłam do siebie, ładnie się goiło. Powiedział , że po dwóch cesarkach to juz trzeba trochę się zamyslić ale po jednej luuuz:tak::-). Ja tak żartuję , że za rok...Chcielibyśmy ale zobaczymy jak nam się lokalowo będzie stało bo tu już nam się ciasno robi :baffled:. No ale tak czy owak Emilka będzie :-D:-D

Do góry