reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
ja tez chodzika nie mialam i przy nastepnym dziecku tez ine bedzie.....uważam że sa szkodliwe.
Ja tez nie.......Ja zrobiłam teścik wzrokiem i wyszło niebieksie choć przyznam zenie plakala bym gdyby si einnaczej cos okazalao;-)
Wróciliśmy ze spaceru i ....dowiedziałąm się, że jestem w ciążyBodzia, co ja mężowi powiemEmilka miała być w październiku 2009
Wiesz co lepiej to sprawdz;-);-)Emilka chce byc juz
sikoreczka79
Fanka BB :)
Mi teścik wyszedł niebieski Ufffffff. Z trójeczką to bym chyba oszalała
Pozmywałam, obiada się kończy gotowac i spadamy. Najpierw po Adrianka a potem do mamay jadę
Głowa mnię cosik boli
Pozmywałam, obiada się kończy gotowac i spadamy. Najpierw po Adrianka a potem do mamay jadę
Głowa mnię cosik boli
sikoreczka79
No tak ja tu testy robie a Madzia torbe rozpakowała Wszystkie pieluchy przyniosła Lecę je pakowac spowrotem;-)
jak zobaczyła, że mama test robi to wolałą pare sztuk w razie niemca w domu zostawicNo tak ja tu testy robie a Madzia torbe rozpakowała Wszystkie pieluchy przyniosła Lecę je pakowac spowrotem;-)
sikoreczka79
Biednego chłopa tak stresowacnapisałam mężu na gg że jezdem w ciąży....nie odpowiada
sikoreczka79
Cholibka! Nie wiecie gdzie schowałam spodnie Chciałąm się przebrac i nigdzie ich nie ma
reklama
Sikoreczka Ty to masz ubaw z dziećmi. Wcale się nie nudzisz.:-)
A my już po obiadku -dziś miałam pierogi -teściowa przywiozła wczoraj,więc miałam luz.:-) Teraz może pójdziemy się przewietrzyć.
Do później dziewczęta.:-)
A my już po obiadku -dziś miałam pierogi -teściowa przywiozła wczoraj,więc miałam luz.:-) Teraz może pójdziemy się przewietrzyć.
Do później dziewczęta.:-)
Podziel się: