reklama
E
Ewcia81
Gość
Bodzia a gdzie ty z takim przystojniachem lecsisz co/?/
anaconda27
styczniówka2006
Chyba już na to wesele się szykują;-):-):-)
W takim odzieniu sie w mące tarzał wczoraj:-)Bodzia a gdzie ty z takim przystojniachem lecsisz co/?/
Teraz sakcze po tacie.:-):-)
Małagosiunia21
Witam
Bodzia super Lolo jest:-) Przystojniacha mały:-)
Madźka dzięki:-) Mam nadzieję że tatuś się nie przerazi jak zobaczy ile ma do zapłacenia za ten prezencik hihii. Chciałabyś juz mieć 2 dziecko?? I czemu carke będziesz miała za wąska miednica czy jakas choroba??
Ewcia Ty chcesz też dzidzię mieć?? Super
Madźka dzięki:-) Mam nadzieję że tatuś się nie przerazi jak zobaczy ile ma do zapłacenia za ten prezencik hihii. Chciałabyś juz mieć 2 dziecko?? I czemu carke będziesz miała za wąska miednica czy jakas choroba??
Ewcia Ty chcesz też dzidzię mieć?? Super
nie no już to może nieee, ale za jakiś czas jak najbardziej:-) a cesarkę miałam i druga też będzie ze względu na pamiątkę po wypadku samochodowym - złamana miednica w dwóch miejscach i trzy krwiaki mózgu usunięte takie tam...Chciałabyś juz mieć 2 dziecko?? I czemu carke będziesz miała za wąska miednica czy jakas choroba??
E
Ewcia81
Gość
juz rok sie staramy i narazie niccccccc:-(,,ale damy radeeeEwcia Ty chcesz też dzidzię mieć?? Super
ło matko,,to niezły musiałbyc ten wypadek,,dobrze z ejuz okiinie no już to może nieee, ale za jakiś czas jak najbardziej:-) a cesarkę miałam i druga też będzie ze względu na pamiątkę po wypadku samochodowym - złamana miednica w dwóch miejscach i trzy krwiaki mózgu usunięte takie tam...
reklama
Podziel się: