:-):-):-):-):-):-):-):-):-)bodzia, a propos zabaw z tatą;-);-)
reklama
Małagosiunia21
Witam
Madźka no to ładnie:-( Nie zazdroszczę dobrze ze jesteś cała:-)
Śłiczne foto z tatusiem:-)
Ewcia napewno dacie radę:-) Nie wątpię jedno macie to i drugie wam się uda spokojnie:-)
Śłiczne foto z tatusiem:-)
Ewcia napewno dacie radę:-) Nie wątpię jedno macie to i drugie wam się uda spokojnie:-)
My już po spacerkowani. Troszkę nas owiało i umyło.;-):-)
Madźkadobrze, że juz ok.
Ja też nie lubię swojego głosu. Ale Ty masz całkiem przyjemny.:-)Madzka Ty mnie nie denerwuj bo ja nie lubie swojego głosu.Ty nie mnie masz słuchac tylko Młodego oglądać.Mdłości masz;-);-);-)
Maciusiowi też by się przydał taki rowerek. Tylko skąd kasę wziąć? Na razie mamy inne wydatki -wózeczek i fotelik dla Grzesia no i chcemy zmienić samochód.Kupiłam Michałowi na święta rowerek:-) Zobaczcie ja zamówiłam kolor czarno-żółty:-)
Rowerek BMX UNITECK 16cali -HIT Na Rynku -4 Kolory (328603748) - Aukcje internetowe Allegro i kask do tego:-)
KASK ROWEROWY UNIWERSALNY DLA DZIECKA (329313322) - Aukcje internetowe Allegro
Już się doczekac nie mogę świąt, jak Michaś będzie się cieszył:-)
Bodzia to musisz nagrać filmik ze sobą w akcji, na pewno będzie ciekawy:-):-):-)
Karolek to chyba wypiera się na podryw. Super chłopaczek.:-)
Madźkadobrze, że juz ok.
Ja jestem.:-) Może być?;-)Hejjj gdzie jestescie????Smutno mi samej.....
Zawsze:-):-):-):-)Ja jestem.:-) Może być?;-)
E
Ewcia81
Gość
ja tez jestemm
Laskid zieki,wiem ze dmay rade,,ale juz tyle czekamy,,chociaz ciezko,bo w sumie nam trudno trafic w dobre dni z m,,to co ja sie przejmuje,hehe.....ale starania sa w toku,kiedy sie tylk da,,
hmm,,mam ochote na,,,ciasteczka kruche jakies albo racuchy,,macie jakeis fajne przepisyyy
Laskid zieki,wiem ze dmay rade,,ale juz tyle czekamy,,chociaz ciezko,bo w sumie nam trudno trafic w dobre dni z m,,to co ja sie przejmuje,hehe.....ale starania sa w toku,kiedy sie tylk da,,
hmm,,mam ochote na,,,ciasteczka kruche jakies albo racuchy,,macie jakeis fajne przepisyyy
Bodzinka mi wyszedł niebieskiHalooo Tylko Asiulinka i ja test zrobiłyśmy;-);-);-)Robić i się zaraz przyznać, której czerwony wyszedł;-);-)
Przystojniaczek z Twojego Karolka .....może chcesz mnie za teściową
Madźka brzmi groźnie dobrze że już wszystko w porządku ;-)nie no już to może nieee, ale za jakiś czas jak najbardziej:-) a cesarkę miałam i druga też będzie ze względu na pamiątkę po wypadku samochodowym - złamana miednica w dwóch miejscach i trzy krwiaki mózgu usunięte takie tam...
Foteczka z tatą... świetna
reklama
E
Ewcia81
Gość
no ja juz racuszki narobilam,,i z Matuniemw ciagnelismy pare,,,ja z dzememe a on z cukrem pudrem,,,jadlam racuchy z serkiem homo bez drożdży,,niezłeee
Podziel się: