reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurcze pisze jeszcze raz bo mi coś zjadło posta:wściekła/y:
Pomysł z walcem jest rewelacyjny ja moją teściową też posyłam pod niego bez żadnych wyżutów sumienia:-D:-D:-D.
CARA mój M nigdy na NK sie nie logował bo twierdził że to głupota no i chyba ma racje bo mnie też nachodzi żeby z tamtąd się usunąć:tak:
BODZIA widze że Karolo jak zwykle zabawny tylko babcia biedna- tyle sprzątania po tej mące:-)

Kurde modle się teraz żeby Julka mi sie nie rozchorowała bo chyba ja wykorkuje:szok: jak ona ma tak ZygaC i s..ć jak ja.oby nie

reklama
Mamojuli no to super,że sięlpiej czujesz.Oby Julka była zdrówa.
A ja tam NK lubie.Odnalazłam ludzi,z którymi kontakt się urwał przez wyprowadzki i inne rzeczowniki....
Mały marudny 3 mu idzie oj ja juz nie moge.Sam nie wie czego chce:no::no:

Cara olej go i już.Ładna dziewczyna jesteś, synuś śliczny kolejka się do Was ustawiać będzie:-D:-D:-D:-D

reklama
Cześć Kobitki:tak:

Spacerek odłożyliśmy sobie dzisiaj na póżniej bo idziemy dziś na godz.13 na usg przyciemiączkowe bo dostaliśmy skierowanie od pani neurolog :confused: Czy któreś z Waszych dzieci miało takie usg?

Idę poczytać co tam naskrobałyście mam nadzieję że nie za dużo tego :confused::cool::rofl2:

Do góry