reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Internetowy test ciążowy;-)
Należy położyć kciuk na zielonym polu na 1-2min gdy kwadracik zabarwi się na niebiesko-brak ciąży a gdy na czerwono to ciąża jest
new_lol.gif
new_lol.gif
new_lol.gif

http://emagia.narod.ru/index.htm
Mnie wyszło niebieskie;-)
Cara my chodzika nie mieliśmy, jedynie jezdik, mały zaczął chodzić wieku 9 miesięcy.Mój brat chodzik miał.Ja uważam,że chodzik jest zbędny, jak ma się nauczyć chodzić to się nuczy.Chodzik tego nie przyśpieszy, a nie podoba mi się jak dziecko w nim wygląda...Ale to moje prywatne zdanie i nie potępiam mam, które chodziki mają.Ja widziałam jak dziecko przewróciło się w chodziku na głowke.Poza tym nasze bąble to juz za stare na chodziki????;-);-)Jak ma taki jezdzik jak Lolo to mu pokaż, żeby się złapał za oparcie i tak drałował.Lolo uwielbiał tak chodzić i dalej lubi:-):-)A gdzieś czytałam,że w Kanadzie śa zabronione ale nie wiem czy to prawda:confused::confused:Chodziki wykrzywiają kręgosłup i dziecko zamiast uczyć się chodzić to się uczy odpychać.No i przede wszystkim nie uczy sie upadać.Ma za duże poczucie bezpieczeństwa a to wbrew pozorozm jest złe.Chodzikom mówie nie.

no hej,,jakos zyje
byly u mnie siora,a potem druga,,wlasnie obie poszly,,,jedna po kase,a druga na ciasto wpadla,,,,
teraz ide zupinke dorobic,,tzn makaron do niej i zjemy z Matem,,
U mnie nawet nie apda i jakos glowa dalej boli,,,ale zyc sie da,,jakoss:baffled:

Halooo Tylko Asiulinka i ja test zrobiłyśmy;-);-);-)Robić i się zaraz przyznać, której czerwony wyszedł;-);-)

witam kochane

ja dzis zrobiłam sobie maraton z malym po przedszkolach i tylko sie zdołowałam!!!:no::no::no: tylko do jednego Pani była uprzejma nas zapisać na listę:baffled: bo reszta przyjmowala kategorycznie od 3 lat.......Byłąm zapytac tez w żłobku ale tam dziecko moze byc max do 3 lat wiec nie opłaca mi si emeczyc dziecka z zaklimatyzowaniem na pol roku. Cos czuje ze skonczy sie to jeszcze przez rok na opiekunce "domowej"

Ja zrobiłam teścik wzrokiem i wyszło niebieksie:-D:-D:-D:-D choć przyznam zenie plakala bym gdyby si einnaczej cos okazalao:-p;-):-D

Co do chodzików to Maja miała dysplazję stawów biodrowych i ortopeda kategorycznie zabronił nam używać chodzika, a jak z nim jeszcze potem rozmawiałam to negatywnie się wypowiadał o ich wpływie na rozwój dziecka, więc my nie mieliśmy.

reklama
Wróciliśmy ze spaceru i ....dowiedziałąm się, że jestem w ciąży:szok::szok::-D:-D:-DBodzia, co ja mężowi powiem:confused::confused::confused:Emilka miała być w październiku 2009:-D:-D:-D:-D

Do góry