reklama
E
Ewcia81
Gość
Bodzia cudeńka robisz
a mnie zowu oczy bola,,to chyba ucuzlenie na kompaa
siora moja wpadnie zaraz,,,narazie zmykam sie kurowac,,
nie mam sily czytac co tam u was...
a mnie zowu oczy bola,,to chyba ucuzlenie na kompaa
siora moja wpadnie zaraz,,,narazie zmykam sie kurowac,,
nie mam sily czytac co tam u was...
E
Ewcia81
Gość
o dziekiEwcia zdechliznę masz. Pociesze cię będziesz żyła;-);-) ale ciężko będzie. Męczy mnie drugi dzień:-(
naraaa
Panienki pisałam wam jaki prezent zrobił mój elegancki bąbel wczoraj babci???Wysypał jej kilo mąki w kuchniDobrze,że ja mam w zyczaju nosić ze sobą dodatkowe ubranko
Wesaolo bylo ...
tez zawsze mam ze soba dodatkowe ubranko
jasmina111
Fan(ka)
Ewcia - to pewnie wczorajsza pogoda i ciśnienie. Ja też wczoraj ledwo nogami powłuczyłam....
Dawidek zasnął to ja idę się umyć i coś ogarnąć. Kurcze powinnam głowę umyć....
Dawidek zasnął to ja idę się umyć i coś ogarnąć. Kurcze powinnam głowę umyć....
Witam was gorąco:-)
Troche nie pisałam no ale czytałam tempo pisania waszego jest przerażające troche zwolnijcie bo nie nadrobie;-)
Ogólnie to ledwo żyje bo od paru dni tak mnie męczyło że tragedia żygałam i s...am jak kot a łeb mi jeszcze dzis pęka-tragedia nikomu nie życze no ale M sie spisał na medal nawet w nocy mi tablety przynosił- jaki on kochany hi hi hi hi.
Jak czytałam co tam klikacie to pamiętam że INNA chciała pajace takie duże no więc jak nadal ma na nie ochote to jej kupi za 3 zeta w szmatkach i podeśle- o ile chce
Troche nie pisałam no ale czytałam tempo pisania waszego jest przerażające troche zwolnijcie bo nie nadrobie;-)
Ogólnie to ledwo żyje bo od paru dni tak mnie męczyło że tragedia żygałam i s...am jak kot a łeb mi jeszcze dzis pęka-tragedia nikomu nie życze no ale M sie spisał na medal nawet w nocy mi tablety przynosił- jaki on kochany hi hi hi hi.
Jak czytałam co tam klikacie to pamiętam że INNA chciała pajace takie duże no więc jak nadal ma na nie ochote to jej kupi za 3 zeta w szmatkach i podeśle- o ile chce
Dzień dobry.:-)
U mnie humorek na razie ok. Zobaczymy później -czy chłopaki popsują.;-)
Za oknem ładnie słoneczko świeci, ale trochę wieje.
Inna życzę owocnej nauki i powodzenia na examie. Będę trzymac kciuki.
Ewcia wypocznij sobie. Dobrze, że masz wolne.Zdróweczka!
U mnie humorek na razie ok. Zobaczymy później -czy chłopaki popsują.;-)
Za oknem ładnie słoneczko świeci, ale trochę wieje.
Oj, biedaczko, duuuuuużo zdrówka Wam życzymy. I na drugi raz nie zwlekaj tak długo z pójściem do lekarza. Kurujcie się w ciepełku.:-) Buziaczki przesyłamy.No i super się dorobiłam - mama zapalenie prawego płuca, a jeśli chodzi o Majkę to pediatra powiedziała,że ma strasznie zawalone gardło i nos i jeszcze 1-2 dni zwlekania z przyjściem do niej to też by wylądowała z zapaleniem płuc. Czuję się fatalnie i nie mogę wypowiedzieć słowa, a Maja też marudzi, tak więc przez własną głupotę i opieszałość jesteśmy uwięzienie w domu i schorowani
Inna życzę owocnej nauki i powodzenia na examie. Będę trzymac kciuki.
Ewcia wypocznij sobie. Dobrze, że masz wolne.Zdróweczka!
reklama
Podziel się: