reklama
Dlaczego???
Bo mam w tym samym miejscu osoby ktore tam sa, gdzie one mnie mialy przez te wszystkie lata nauki :-/...
Klamstwo, falsz i wlazenie w dupe innym :-/...
Cara przecież nie musisz przyjmować zaproszeń ani ich wysyłać do tych właśnie osób. Na pewno jest mnóstwo innych o których chętnie dowiesz się co po latach słychaćBo mam w tym samym miejscu osoby ktore tam sa, gdzie one mnie mialy przez te wszystkie lata nauki :-/...
Klamstwo, falsz i wlazenie w dupe innym :-/...
Cara przecież nie musisz przyjmować zaproszeń ani ich wysyłać do tych właśnie osób. Na pewno jest mnóstwo innych o których chętnie dowiesz się co po latach słychać
Mowiac szczerze? Nie ma takich osob
No dokładnie.Przyjnujesz zaproszenia od tych osób, których masz ochote dodac do znajomych innych nie i już. Jaest tam mój były i cała ekipa naszych wspólnych znajomych.No jeszcze czego zybym sie przez nich usuneła.NiedoczekanieCara przecież nie musisz przyjmować zaproszeń ani ich wysyłać do tych właśnie osób. Na pewno jest mnóstwo innych o których chętnie dowiesz się co po latach słychać
jasmina111
Fan(ka)
Popieram Cię, Pewnie. Sama wybieram sobie znajowych. Jak ktoś mnie "leczył" to go olewam i tyle.No dokładnie.Przyjnujesz zaproszenia od tych osób, których masz ochote dodac do znajomych innych nie i już. Jaest tam mój były i cała ekipa naszych wspólnych znajomych.No jeszcze czego zybym sie przez nich usuneła.Niedoczekanie
Popieram Cię, Pewnie. Sama wybieram sobie znajowych. Jak ktoś mnie "leczył" to go olewam i tyle.
wywaliłam co zbedniejsze osobniki :-)
Bodzia , tak mi się przypomniało - pozdrowienia dla szwagra . powiedz, zeby na następne spotkanie przyniósł sobie duzy parasol. To z dziką rozkoszą wetkniesz mu go w doope i otworzysz jak będzie się dopitalał do Twojego budżetu domowego, sposobów gospodarowania i wszystkiego w ogóle;-)
reklama
E
Ewcia81
Gość
Dzien dobry...
Ja w domu,,jakas jestem nie teges,,,
Wczoraj tak mi słabo było,ze rece mi dretwialy,łeb pękałw szwach,oczy bolały,światlo mi przeszkadzał,,ludzie czuąlm sie podle,,,dzisiaj tylko głowa boli,,ale boli,,niew iem co z emna chyba sie wykanczam
Nie bylam na imieninach u siory,,ciastow yszło,ale krem robilam resztka sił,,i juz go nie dorobiłam,,,kluski wyszły i nie miałam siły zakrecic ich,,,spałam całe popołudnie,,,
Ja w domu,,jakas jestem nie teges,,,
Wczoraj tak mi słabo było,ze rece mi dretwialy,łeb pękałw szwach,oczy bolały,światlo mi przeszkadzał,,ludzie czuąlm sie podle,,,dzisiaj tylko głowa boli,,ale boli,,niew iem co z emna chyba sie wykanczam
Nie bylam na imieninach u siory,,ciastow yszło,ale krem robilam resztka sił,,i juz go nie dorobiłam,,,kluski wyszły i nie miałam siły zakrecic ich,,,spałam całe popołudnie,,,
Podziel się: