reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bo mam w tym samym miejscu osoby ktore tam sa, gdzie one mnie mialy przez te wszystkie lata nauki :-/...

Klamstwo, falsz i wlazenie w dupe innym :-/...
Cara przecież nie musisz przyjmować zaproszeń ani ich wysyłać:no: do tych właśnie osób. Na pewno jest mnóstwo innych o których chętnie dowiesz się co po latach słychać :tak:

Cara przecież nie musisz przyjmować zaproszeń ani ich wysyłać:no: do tych właśnie osób. Na pewno jest mnóstwo innych o których chętnie dowiesz się co po latach słychać :tak:
No dokładnie.Przyjnujesz zaproszenia od tych osób, których masz ochote dodac do znajomych innych nie i już. Jaest tam mój były i cała ekipa naszych wspólnych znajomych.No jeszcze czego zybym sie przez nich usuneła.Niedoczekanie:cool2::cool2::cool2::cool2:

No dokładnie.Przyjnujesz zaproszenia od tych osób, których masz ochote dodac do znajomych innych nie i już. Jaest tam mój były i cała ekipa naszych wspólnych znajomych.No jeszcze czego zybym sie przez nich usuneła.Niedoczekanie:cool2::cool2::cool2::cool2:
Popieram Cię, Pewnie. Sama wybieram sobie znajowych. Jak ktoś mnie "leczył" to go olewam i tyle.

Bodzia , tak mi się przypomniało - pozdrowienia dla szwagra :angry::angry:. powiedz, zeby na następne spotkanie przyniósł sobie duzy parasol. To z dziką rozkoszą wetkniesz mu go w doope i otworzysz jak będzie się dopitalał do Twojego budżetu domowego, sposobów gospodarowania i wszystkiego w ogóle:wściekła/y::wściekła/y:;-)

reklama
Dzien dobry...

Ja w domu,,jakas jestem nie teges,,,
Wczoraj tak mi słabo było,ze rece mi dretwialy,łeb pękałw szwach,oczy bolały,światlo mi przeszkadzał,,ludzie czuąlm sie podle,,,dzisiaj tylko głowa boli,,ale boli,,niew iem co z emna chyba sie wykanczam:-p:-p
Nie bylam na imieninach u siory,,ciastow yszło,ale krem robilam resztka sił,,i juz go nie dorobiłam,,,kluski wyszły i nie miałam siły zakrecic ich,,,spałam całe popołudnie,,,:baffled:

Do góry