reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i super się dorobiłam - mama zapalenie prawego płuca, a jeśli chodzi o Majkę to pediatra powiedziała,że ma strasznie zawalone gardło i nos i jeszcze 1-2 dni zwlekania z przyjściem do niej to też by wylądowała z zapaleniem płuc. Czuję się fatalnie i nie mogę wypowiedzieć słowa, a Maja też marudzi, tak więc przez własną głupotę i opieszałość jesteśmy uwięzienie w domu i schorowani

reklama
Anaconda dużżżżżżo zdrówka.Trzymajcier się cieplutko.Wygrzewać się prosze.
Grzeczne imprezowiczki.:tak:Wzieły pod uwage moją rendke, właściwie dwie i nie imprezowały za bardzo.

Anaconda, duuuuuuuuuuuuuużo zdrówka dla Ciebie i Majeczki :tak:

Ja muszę trochę poczytać z tej historii okropnej, bo przed 14 jadę do szkoły, a o 14:45 mam tą cholerną poprawkę. Ech...A od ponad 2 tygodni wiem o tym terminie examu, ale przecież zawsze wszystko odkładam na ostatnią chwilę :wściekła/y:
Oliwka też już nie śpi, mleczko pije ;-). Ja też muszę coś wszamać.
Zajrzę jeszcze do Was później :-)

Młody pajacyk biega a stara matka ma leniwca......Zimno na dworze, pogoda do kitu, wieje a ja się nie wyspałam bo u teściowej wypiłam kawe i wczoraj spać nie mogłam....

Witać się witać z Wami
Kochane moje jakie dzisiaj humorki macie???
Ja to wczoraj byłam padnięta o 21.00 byłam już w łóżku.
A dzisiaj jestem jakaś taka... wczorajsza:-)
DAwidek pokazuje rogi od samego raniuśka. W końcu puścił mu się katar z nosa. Z jednej strony ufff że to tylko katar a z drugiej strony o matko żeby na oskrzela nie zeszło. A mówie że ufff bo już się niepokoiłam że ma skurcz oskrzeli bo tak chrumczał a ja nie mogłam namierzyć gdzie. Czy z nosa czy z oskrzeli. Ide zrobić mu inhalacje narazie tylko z soli fizjologicznej.

Czas na kawusię

reklama
Bry

Od rana wkurw!!1 Chcialam sie zarejestrowac do lekarza... Rejestracja od 8... Dzwonilam 15 po i co?! KOMPLET!!!!!!!!!!!!! Wiec nici

Do góry