reklama
E
Ewcia81
Gość
A u mnie była mamusia na chwilke,ale jzu poszła,,jutro imeininy mojej siory i mus ejchac do niej z czymss;-)
wow sliczneee.ma szczęści znalazłam to moja kruszyna 2980 i 52 cm
wszysctko co nas wkurza pod walec...Pod walec
Też pod walec.
Widzicie - walec jest niezbędny
Zaraz wrzucę fotki z wizyty u mojej mamy . Tylko najpierw je obejrzę, bo nie wiem jak wyszły ;-)
siuperrrrrrrrDzisiaj tak jakoś Was laseczki na wspominki wzięło ;-)to i ja się Szymkiem new born pochwalę
fajne fottyy.inna wszystkich możesz brać pod walec ale męża nie dam jeszcze możwe się przydać
a to lulek jak miał tydzień
Bodzia no co ty,jak mzoesz wlaic takim pytaniem?/,co zaraz ci kalpsa dam,,,uważaj,,jestes śliczna,,Szymek jest przesłodki
Potrzebuje Waszej bezstronnej opini..Czy ja jestem ładna???????????
to samo mialam sie zapytac o picie,,Bodzinka piłaś coś dzisiaj Pewnie że jesteś ładna a co teściowa cię przykompleksiła czy jak?
Pod walec ofkors
wow.bombaaaa jak dla mnie superrrKOCHAM WAS:-):-)
WIELKA WYPRZEDAŻ-36 - 42 OKAZJA ładne kolorki (327280835) - Aukcje internetowe Allegro
co o Tym myślicie????szczególnie złota mi sie podoba
no nie jaki tekst przepalanie zarowek,,hheheeInna mój Szym to z Twoim Potworem by normalnie żarówki wzrokiem przepalali on chyba tyz temperamentny będzie;-);-)
Inna Ty się lepiej przyznaj, że walca się boisz ;-)No jak to jaką?? Najwspanialszą, jaką sobie tylko mozna wymarzyć :-)
E
Ewcia81
Gość
Bodzia ta pierwsza suknia sliczna,najlepsza,,,,,superrrr
E
Ewcia81
Gość
dobreeeeeeeeee;-);-);-)Inna Ty się lepiej przyznaj, że walca się boisz ;-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Inna Ty się lepiej przyznaj, że walca się boisz ;-)
Oj, no dobra, dobra, tylko cicho bo się wyda
sikoreczka79
Fanka BB :)
Czesc laseczki:-) Wrócilim już z zakupowania. Długo nam zeszło, bo burza nas zatrzymała. Ciężko było zakupowac, bo Madzik na nogach a ja musiałam zabawkowe stoiska pozwiedzac. Chwilami jak klapnęła na tyłek to nie miała zamiaru wstac Adrianek pobawił się w przechowalni dla dzieci I tak muszę jutro iśc do innego sklepu, bo nic nie kupiłam chrześniakowi ani mojej pannie. No miło było sie z mężusiem powłuczyc po sklepach, on biegał za córeczką a ja luzik wszystko oglądałam Tylko nie wiem co zrobię w nocy bo młoda śpi
Dzieciaczki maleńkie słodziaczki, aż się za tym tęskni;-)
Inna czytam twoje "pod walec" i brechtam, aż mój się dziwi co ja tu czytam No to podrzucam nowe powiedzenie: "Zapraszam do walca!!!!" Dresiki są fajne, na podwórko w sam raz
Bodzia jesteś śliczna a szwagierka zazdrosna małpa i tyle Sukienki super. Ta pierwsza mi się bardziej podoba
Dzieciaczki maleńkie słodziaczki, aż się za tym tęskni;-)
Inna czytam twoje "pod walec" i brechtam, aż mój się dziwi co ja tu czytam No to podrzucam nowe powiedzenie: "Zapraszam do walca!!!!" Dresiki są fajne, na podwórko w sam raz
Bodzia jesteś śliczna a szwagierka zazdrosna małpa i tyle Sukienki super. Ta pierwsza mi się bardziej podoba
reklama
Ty Bodzia coś dzisiaj niewyraźna jakaś jaki baleron w gorsecie mierzyłaś już jakąś taką? może za mocno sznurujesz? myślę że gorsecik jest w sam razik i do tego lejąca spódnica. Zacznij mierzyć jakieś fasony Bodzinko koffanaA to ja mam kompleksy odnośnie brzucha i tyłka ale tu akurat długośc sukienki nie ma takiego znaczeniaZa to ta pierwsza jest bardziej lejąca..Połowa kiecek odpada bo jes ale baleron w gorsecie
Podziel się: