reklama
E
Ewcia81
Gość
nom widocznie odpada,,,To odra raczej odpada...Wtedy śwaitłowstręt jest...Buziolki dla choraska i mamuśki
my tez naj naj skaldmayKacperkowi wszytkiego naj z okazjii 8 miesięcznicy
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Ewcia, a może to jednak ospa ?? Te krostki w buzi i na ciele, gorączka, ogólnie złe samopoczucie...W każdym bądź razie zdroofka dla Matusia, uściski dla niego i dla Ciebie. W pracy będą musieli zrozumieć, że dziecko najważniejsze, a teściową rozjedź walcem za gadanie głupot.
Anaconda, dla Was też mnóstwo zdrówka, no i uściski
Anula, koniecznie daj znać jak już zrobisz test ;-). No i ślicznego masz synka
Asiulinka, superowa fotka, a jacy piękni modele :-).
Moja piękna jeszcze śpi, a ja od rana obżeram się chipsami . W drzwi sie nie zmieszczę, jak tak dalej pójdzie.
Miałam iść dzisiaj do mamy, ale jakoś tak się chmurzy, więc nie wiem czy pójdę. Z moim J. krzywo (chyba przez te zagubione 3 stówy)..Ja w ogóle nie wiem,jak on może mnie podejrzewać o coś takiego.....................................:-(
Anaconda, dla Was też mnóstwo zdrówka, no i uściski
Anula, koniecznie daj znać jak już zrobisz test ;-). No i ślicznego masz synka
Asiulinka, superowa fotka, a jacy piękni modele :-).
Moja piękna jeszcze śpi, a ja od rana obżeram się chipsami . W drzwi sie nie zmieszczę, jak tak dalej pójdzie.
Miałam iść dzisiaj do mamy, ale jakoś tak się chmurzy, więc nie wiem czy pójdę. Z moim J. krzywo (chyba przez te zagubione 3 stówy)..Ja w ogóle nie wiem,jak on może mnie podejrzewać o coś takiego.....................................:-(
E
Ewcia81
Gość
no wykluczyl te wsyztskie zakazne choroby,,,,tylko ta goraczka,hmm....Ewcia, a może to jednak ospa ?? Te krostki w buzi i na ciele, gorączka, ogólnie złe samopoczucie...W każdym bądź razie zdroofka dla Matusia, uściski dla niego i dla Ciebie. W pracy będą musieli zrozumieć, że dziecko najważniejsze, a teściową rozjedź walcem za gadanie głupot.
kto pozycyz WALCA ..hehe,,chyba od Boba Budowniczego wypozyczee
slonka wam zycyzmy duzo na dzisiejszy dzionekk
U nas cudowne słonko:-)Czekamy na 10 i idziemy na spcer połączony z obchodem sklepów komputerowych....No a ja od rana czuje się jak mleczna krowa, gdzie nie przysiąde tam Lolo i mnie rzobiera i cyce na wierzchu no ja mam powoli dość
Inna
Inna
Bry....
Mlody po spacerku spal w nocy jak zabity.. Ale jego nogi nie... :-/... jak dziki sie rozkopywal i walil nimi o szczeble :-/...
Ja musze posprzatac :-/... Pozniej spacer z malym, obiad... i nie wiem co dalej... Nic mi sie nie chce, a bede dzisiaj z malym caly dzien sama...
Wiec na koniec dnia to w lep dostane Ehhhh
Mlody po spacerku spal w nocy jak zabity.. Ale jego nogi nie... :-/... jak dziki sie rozkopywal i walil nimi o szczeble :-/...
Ja musze posprzatac :-/... Pozniej spacer z malym, obiad... i nie wiem co dalej... Nic mi sie nie chce, a bede dzisiaj z malym caly dzien sama...
Wiec na koniec dnia to w lep dostane Ehhhh
Cara nie będzie tak żle.Mój M co dzien wraca o 16 a w tym tygodniu k.20.No więc my sobie sami jesteśmy w tym Zabrzu.....Dalej boli mnie głowa..Ale jak otworzyłam okno to jakby mnie.....Jak mój Cielaczek przysnie to skończe sprzątać:-):-)
u nas też cudowne słoneczko
już nie mogę sie doczekać aż pójdziemy z małym na spacerek
cara może po spacerku ci uśnie i będziesz miała wolne jakoś tak powietrze uspokaja mojego też
wszystkiego najlepszego dla Kacperka
Bodzinka możąe kawka?
a ja czekam na m.
już nie mogę sie doczekać aż pójdziemy z małym na spacerek
cara może po spacerku ci uśnie i będziesz miała wolne jakoś tak powietrze uspokaja mojego też
wszystkiego najlepszego dla Kacperka
Bodzinka możąe kawka?
a ja czekam na m.
reklama
E
Ewcia81
Gość
a ja moge z kawka,,bo wlasnie zrobilam czrna duza w kubku...Bodzinka możąe kawka?
a ja czekam na m.
Podziel się: