reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
To ja dzień dobry;-):-).
Olo dzisiaj w domu,bo mam lenia i nie chce mi się go do pećkola wysyłać:tak:.
Jul po japońsku czyli jako tako;-).A ja zjadłam coś co nie mogę i od 4 rano:no:.Chyba napiję się gorzkiej habatki:tak:.

Dzień dobry. Kuba wstał dziś o 5.20:szok::szok: i cały czas rozrabia, a do tego dostał jakiejś temperatury i zaczął go dusić kaszelek, Natalka jeszcze śpi pewnie znowu ma goraczkę -- wykończę się:-(. A najgorsze jest to,że mnie też coś wzięło mam gorączkę i wszyskto mnie boli i w ogóle czuję się do d***:no:

Śliczne dzieciaki:tak::tak:

O Anula też wklejała zdjęcie i ja cytowałam a nie ma cytaty:baffled:. Też masz super synka:tak:

no ale mnie tesciowa wkurz.......:wściekła/y::no::no::angry:
ja dzwonie, a ona,ze nie przyjedzie:no::no:.......i ja durna,,,,,,,,:angry::wściekła/y:bo na pogotowie nie jade,,,,ze sepsa panuje,ze dzieci umieraja,,,,itp ale mnie:wściekła/y::wściekła/y:
NO nie :wściekła/y: to ona jest durna baba. Tak cię straszyć:no:. Napisz nam koniecznie jak Mateuszek????

Dzien Dobry:-)
Tęskniłyscie;-);-)
Iiwka bardzo Ci współczuje...Mój ma katg.D i nawet na mięso armatnie go nie wezmą;-)
Inna jeszcze raz mówie Oliwianka sliczna a z Ciebie zdolna bestyja.
Anula mały słodki.
Asiulinka fajnie Ci wyszły przeróbki ale jak fajniste modele:tak::tak:
Ewcia daj zanć co z Mteuszkiem.Może to ospa albo odra....Teściowa to jakaś niepoważna baba:angry::angry::angry:
Moja na szczęście zawwsze mnie uspokaja jak mały choruje.Zawsze mi mówi,że mam sie nie martwić.Chwała jej za to:tak:
Moje dfziecko wczoraj wykończyło babcie, dziadka, ten był zachwycony wizytą prawnuka .Lol na tą okazje zaczął mówic dziadek, biegał za nim, papuge oglądał, colie ma mój wujek to go postraszył.Tzn.Lolo psa;-)No i żona wujka mnie wkurzyła na maksa.Ona kocha prace, dzieci to dodatek.Ciągle by imprezowała i gdzieś łaziłą.No i wczioraj mnie pyta "A co ty właściwie w domu robisz??".No miałam ochote ją kopnąc.:no::no:No ale jak ona jedyna co umie to drzeć się na dzieci.....

Dzien dobry...
Ja nie poszlam do pracy,,synek ma goraczke,znowu:-(i zadzwonilam ze nie przyjde,a jade znowu dzisiaj do lekarza,,,niech da mi zwolnienie,bo ja nie wiem co mu jest i ta goraczka,moze trzydniowka,a codziennie do lekarza musze gonic,,,a moze do konnca tyg mi da,,ale bys iew pracy zraznili,,ale co tam dziecko najwazniejsze.

dzien dobry dziewczyny
mały spał ślicznie a mnie jakoś tak dziwnie muli i mdło jakoś kazałam m. po pracy kupić test mam jednak nadzieję że Antosia to przed planem nie zaistniała.
mamnadzieję że tak mój organizm tak reaguje na diete

W sumie spał dobrze,pocił sie,to myslałam,ze goraczka minie,,w nocy nie mial,bo sprawdzałam mu 3 razy,,a teraz juz ma 37,4 no i zapewne wzrosnie,,a do peckola z goraczka nie moglasm go puscic,,no i w domu jetesmy,,,

o kur... ale Cię pocieszyła.:szok: nie ma co.:no:
Bidulko nie martw się. Jesteśmy z Tobą.:tak: Trzymam kciuki, żeby było lepiej.
.

NO nie :wściekła/y: to ona jest durna baba. Tak cię straszyć:no:. Napisz nam koniecznie jak Mateuszek????

Dzien Dobry:-)
Tęskniłyscie;-);-)
Ewcia daj zanć co z Mteuszkiem.Może to ospa albo odra....Teściowa to jakaś niepoważna baba:angry::angry::angry:
Moja na szczęście zawwsze mnie uspokaja jak mały choruje.Zawsze mi mówi,że mam sie nie martwić.Chwała jej za to:tak:
.....

.
Ewcia,pisz co z Matem.

dzieki za to,ze wy sie martwicie i chociaz wy pomagacie,,
moj maz wczoraj nie wytrzymal i musial napisac do swojej mamy,mowi ze nie ochrzanil jej tylko podziekowal za pomoc,,bo mowi taki byl wkrzony na nia,ze szok,,,a niech ma,skoro gada o takich glupotach...

Wiecie co ja to w sumie nigdy nic do tesciowej nie mialam,,raz w sumie mi odmowila pilnowania,bo cos tam miala miec remont(ale go nie bylo),,ale wczoraj przegiela,,,
juz wiecej jej o pomoc nie poprosze,,bo tylko nerwymi targaa babskoo

reklama
Do góry