reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Boszszsze mój łepek......UMIERAM:-:)-:)-:)-(
o matko,kuruj sie
i Bodzia oczywiscie ze tesknilysmyy:-);-):tak:

dzien dobry dziewczyny
mały spał ślicznie a mnie jakoś tak dziwnie muli i mdło jakoś kazałam m. po pracy kupić test mam jednak nadzieję że Antosia to przed planem nie zaistniała.
mamnadzieję że tak mój organizm tak reaguje na diete
o masz ci los,,a kiedy @ powinna przyjsc...:confused::baffled:

reklama
dzien dobry dziewczyny
mały spał ślicznie a mnie jakoś tak dziwnie muli i mdło jakoś kazałam m. po pracy kupić test mam jednak nadzieję że Antosia to przed planem nie zaistniała.
mamnadzieję że tak mój organizm tak reaguje na diete
Może to dieta.Albo taki dzien bo ja tez się coś niewyrażnie czuje
.A obiecałam M ,że mu pendrive poszukam:baffled::baffled:
Mały leży nał ózku, ogląda "Leśna kraine" i wali nogami:-)
A ja jestem pół słomiana wdówka bo M na nocki jednak wraca.Dostał 23 zł delegacyjnego na dzień i się mnie pyta:"A jak ja mam zato wyżyć?":baffled::baffled::baffled:

Musze ogarnąć domek...Nie mam dużo bo nas nie było ale Młodemu starczy nawet pół godzinki...A tak mi się nie chce???
Ewcia Mati ma światłowstręt??????

A my nadal schorowani, Maja kaszle coraz bardziej, mnie gardło boli, chyba bez lekarza się nie obejdzie:no::no::no:
Zaraz skoczę do apteki to może mi coś zaproponują skutecznego

reklama
iwona.c28 rozumię że masz męża w wojsku,tak? Chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć. Ile dostaje się przepustek i wogóle. I czy przed przysięgą go puszczą do domu... tak najchętniej to poprostu chciałabym wiedzieć wszystko:-:)-:)-(

Do góry