reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja jednak ciesze sie z faktu ze nie karmilam malego... Bo nie wyobrazam sobie robic tego jak by byl w tym wieku... ;)

Przede mna perspektywa dnia z babcia. I to mnie najbardziej przeraza. Nic mi sie nie kce :-/

mój m. pracujae dwie dniówki dwie nocki dwa dni wolne od 8 do 20 albo od 20 do 8 i z małym pomaga mi tylko przed nocką i w drugim dniu wolnym i czasem mam ochote mu wysłać małego do pracy szybką paczką bo im starszy tym bardziej wymagający i marudny

Ale mam ochote pojsc na impreze... :-)
Moze naklonie mame, zeby jedna weekendowa nocke zajela sie mlodym a sama gdzies skikne z M albo kolezanka? :D

Ja jednak ciesze sie z faktu ze nie karmilam malego... Bo nie wyobrazam sobie robic tego jak by byl w tym wieku... ;)

Przede mna perspektywa dnia z babcia. I to mnie najbardziej przeraza. Nic mi sie nie kce :-/
Ja krmie tak długo bo chce:-)Koleżanka karmiła do pół roku:-D

Ej, no to podrzućcie trochę tego słońca do mnie :tak:. A może jeszcze się rozpogodzi :confused: Trzeba mieć nadzieję :-D, zresztą, jak nie będzie padać, to też możemy iść :-p

Ostatnio zauważyłam że Oliwka ma podobne gusta muzyczne do moich :-D i jak słyszy reggae to od razu zaczyna się bujać :-D. Oby tylko dreadlocków nie chciała robić jak niezbyt mądra mamusia swojego czasu :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Ej, no to podrzućcie trochę tego słońca do mnie :tak:. A może jeszcze się rozpogodzi :confused: Trzeba mieć nadzieję :-D, zresztą, jak nie będzie padać, to też możemy iść :-p

Ostatnio zauważyłam że Oliwka ma podobne gusta muzyczne do moich :-D i jak słyszy reggae to od razu zaczyna się bujać :-D. Oby tylko dreadlocków nie chciała robić jak niezbyt mądra mamusia swojego czasu :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

MySpace.com - Lead (Energy Reflect) - Pila, PL - Trance / Electronica - www.myspace.com/trancevission

MySpace.com - Energy Reflect - PL - Trance / Electronica - www.myspace.com/energyreflect

to strona z muza taty Adasia... (jego kawalki) Mam nadzieje ze nie odziedziczy zamilowania do niej po nim :p...

Lepiej po mamusi, dobry rock, albo metal :-D

ja karmiłam małego miesiąc bo nie miałam pokarmu a jak zaczęłam go dokarmiać butlą to cyca w ogóle nie chciał ciągnąć i tylko się wkurzał żałuję bo chciałam gokarmić przynajmniej pół roku dla niego zdrowiej a dla nas taniej jakby nie było.
Cara fajnie masz ja małego mogę zostawić tylko z moją przyjaciółką na noc a ona teraz znalazła pracę i faceta w Gdańsku więc jak ma wolne to siedzi nad morzem i tak nam się trochę z niańką usrało.Dziadkowie nie chcą małego na weekend moi wiedzą że nie dadzą rady bo jak ostatnio jechaliśmy na 80 m. babci to cały dzień im ryczał zasnął w końcu orzed 21 a jak wróciłam to się obudził i trzy godziny musiałam go nosić na rękach i przytulać.taki z niego mamisynek a teście nigdy nie reflektowali

reklama
ja karmiłam małego miesiąc bo nie miałam pokarmu a jak zaczęłam go dokarmiać butlą to cyca w ogóle nie chciał ciągnąć i tylko się wkurzał żałuję bo chciałam gokarmić przynajmniej pół roku dla niego zdrowiej a dla nas taniej jakby nie było.
Cara fajnie masz ja małego mogę zostawić tylko z moją przyjaciółką na noc a ona teraz znalazła pracę i faceta w Gdańsku więc jak ma wolne to siedzi nad morzem i tak nam się trochę z niańką usrało.Dziadkowie nie chcą małego na weekend moi wiedzą że nie dadzą rady bo jak ostatnio jechaliśmy na 80 m. babci to cały dzień im ryczał zasnął w końcu orzed 21 a jak wróciłam to się obudził i trzy godziny musiałam go nosić na rękach i przytulać.taki z niego mamisynek a teście nigdy nie reflektowali

No ja mam o tyle dobrze ze wlasnie z moimi rodzicami mieszkamy, wiec mi zawsze pomagają ile sie da :-)

Do góry