reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Hejka.
Przeczytałam co naskrobałyście, ale zapomniałam co kto pisał.
Ewcia duuuuuuuuuuuuużo zdrówko dla Matusia. Tulę Was mocno.
Inna Oliwka cudna.:-)
Iiwka strasznie mi przykro. Współczuje wizji mieszkania w teściami bez M. A co do żołdu, to próbujcie załatwiać, tak jak pisała Iwona.
I ja dziś coś pokombinowałam ze zdjęciami::-)
Przeczytałam co naskrobałyście, ale zapomniałam co kto pisał.
Ewcia duuuuuuuuuuuuużo zdrówko dla Matusia. Tulę Was mocno.
Inna Oliwka cudna.:-)
Iiwka strasznie mi przykro. Współczuje wizji mieszkania w teściami bez M. A co do żołdu, to próbujcie załatwiać, tak jak pisała Iwona.
I ja dziś coś pokombinowałam ze zdjęciami::-)
Marta1981
Rodzyneczka
Olek drugi raz zaliczył dentystę dzisiaj ale tym rzaem poszedł z tatusiem,bo ja bym psychicznie nie wytrzymała.Na rekolekcje nie poszłam ale jutro i tak będę na mieście to wstąpię.Poza tym mam wizytę z Julem u ortopedy,ale dopiero wieczorkiem.Już mu trochę lepiej,zjadł marchewkę z kaszą jaglaną i pieczoną szyneczką i lula;-).W razie co jutro zklepałam pediatrę na 10:10,mleka nie podaję,może przepisze nam Bebilon Pepti2 albo Nutramigen?Lepiej niech da skierowanie do alergologa.
Marta1981
Rodzyneczka
Olgierd właśnie odkrył,że plomba działa i go ząb nie boli;-) a 2 godziny temu to całą przychodnię dentystyczną postawił na nogi.
E
Ewcia81
Gość
no ale mnie tesciowa wkurz.......
ja dzwonie, a ona,ze nie przyjedzie.......i ja durna,,,,,,,,bo na pogotowie nie jade,,,,ze sepsa panuje,ze dzieci umieraja,,,,itp ale mnie
ja dzwonie, a ona,ze nie przyjedzie.......i ja durna,,,,,,,,bo na pogotowie nie jade,,,,ze sepsa panuje,ze dzieci umieraja,,,,itp ale mnie
reklama
E
Ewcia81
Gość
jezuuuuuuuuuu
gada mi o umierajacych dzieciach.....ja pikoleeeeeeee
gada mi o umierajacych dzieciach.....ja pikoleeeeeeee
Podziel się: