reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwka, faktycznie jeśli chodzi o kasę, to nieciekawie :no:. Ale niestety, tak jest, że wziąć faceta do woja jest łatwo ale nikt nie myśli o tym, że może ten facet ma rodzinę na utrzymaniu...Bo to przecież nie ich rodzina :sorry2:. Spróbujcie odwołać się do burmistrza, zaszkodzić nie powinno, a może pomóc. Trzymam kciuki, aby wszystko udało się po waszej myśli :tak:

Bodzia, gdzie się szlajasz :-D?? Może już czas do domu wrócić i popisać z nami, co?? A nie obijasz się nie wiadomo gdzie :-p

Moje dziecko ma jakiś atak śmiechawki :baffled:. Siedzi, gada do siebie i co chwilę wybucha głośnym śmiechem :confused:. Ciekawa co tak sobie opowiada że aż tak ją to śmieszy :-D
Jacek dostał dzisiaj zamówione odstraszacze na krety, bo będzie je wbijał na boisku :sorry2:. Wiecie, maniak piłki nożnej :blink:. I teraz łazi i szuka baterii, tylko nie wiem po co, skoro u nas za domem prawie sam beton a ziemi jest troche, ale nasypana na beton, więc i tak i tak nie wypróbuje :-D.

reklama
moj m.dostał wezwanie tydzień przed ślubem i miał kwit że bierzemy ślub i że jestem w ciąży to mu powiedzieli że go odraczają ze względu na ślub bo kartkę że jestem w ciąży może sobie schować na pamiątkę. z tego co wiem to jedynego żywiciela nie biorą jeśli ma conajmniej trójkę dzieci.ale pewności nie mam.my narazie mamy spokój.
dziś cały dzień sprzątanko w domu m. przed nocką więc wywaliłam chłopaków na spacer musiałam dywan wyprać bo boję się że samo odkurzanie mogło nie starczyć żeby uchronić małego jest na etapie pełzania a teraz oboje padli i mam trochę spokoju
chorym Mamusią i dzieciaczkom zyczę zdrówka

Mi nogi wlaza w doope :-/...

dopoludnia spacer. Po 15 spacer... Spotkalam wychowawczynie ;-) i sie umowilysmy ze jak tylko sie ladnie zrobi, to w ktorys dzien mam podjechac pod szkole i pojdziemy sobie na spacer :-) fajnie :D

Do tego jak o 17 zajechalam pod blok to maly usnal :-/... wiec jeszcze przez dobra H lazilam z nim :-/... teraz jest wciaz padniety i marudzi ;-/...

Do tego obtarly mnie 2 pary butów :-/... stopy mi odpadaja

Cara to po takim długim spacerze to mały Ci powinien ładnie spać w nocy. Mój mały popołudniu spałtylko pół godzinki i bręczy i był po raz pierwszy od póltora tygodnie był na dworze bo w końcu jest zdrowy i pogoda piękna także teraz może się uda codziennie wietrzyć ale jestem dobrej myśli aż chcę się żyć

Czesc dziewczynki:-) Ja troszkę dziś posprzątałam, z dzieciami się pobawiła i pogodę wykorzystałam. Wyspacerkowaliśmy się:tak: Z masy solnej dziś nie lepiliśmy, bo kupiłam Adriankowi cyber kurczaki w biedronce i miał zajęcie. ;-) Nigdzie nie mogę znaleśc foremek do wycinania ciastek z motywami wielkanocnymi. Są tylko bożonarodzeniowe:dry:
Ewcia zdróweczka dla Matusia. Oby to szybko przeszło.
Anaconda dla was też zdróweczka.
Iiwka współczuję wam:zawstydzona/y:

cara odpoczywaj,,nogi w miske ii moczyc,hehe

iiwka nie zazdroszcze,,nawal im tma,idx sie klocic,,albo cos w tym stylu,,,

moj caly czas ma goraczke,lezy plackiem,,ledwo je,zjadl dwie kromki chleba,,zawsze to cos jest,,,a na dodatek lekarz jutro od 15,a ja na 10 do pracy,,niezle co??...hmm
nie wiem co robic musze isc do szkoly chyba,,a po szkole do lekarza,,nob o co ja mam zrobic?? nie wiem??

po raz pierwszy w tym roku suszzyłam pranie na balkonie i teraz tak cudownie pachnie w domku tak się cieszę że przyszła wiosna mam nadzieję że już na stałe teraz tylko czas na dietę żeby ok wyglądać w lekkich ciuszkach

po raz pierwszy w tym roku suszzyłam pranie na balkonie i teraz tak cudownie pachnie w domku tak się cieszę że przyszła wiosna mam nadzieję że już na stałe teraz tylko czas na dietę żeby ok wyglądać w lekkich ciuszkach
ojj jak ja bym chciala miec balkon,,,,a tu dupa,.,3 pietro i to po srodku...

Ewcia przykro mi ale w takim wypadku musisz mi na słowo uwierzyć że ślicznie pachna...;-)
m. wyszedł do pracy Luluś zasypia a ja w końcu mam czas dla siebie

reklama
Ewcia przykro mi ale w takim wypadku musisz mi na słowo uwierzyć że ślicznie pachna...;-)
m. wyszedł do pracy Luluś zasypia a ja w końcu mam czas dla siebie
wiezre wierzee

ide polozyc sie kolo synka,ma juz lozko zrobione,,bo on taki biedny,,chory,oczy czerwone,łzy muz gorackzi leca,,ach,,ide do niegooo

Do góry