reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć Wam. Mam problem. Wróciłam właśnie z moim M z Puław.i idzie do wojska na 7 maja:-:)-( jestem w totalnej rozsypce..odwołać już się nie może bo raz to zrobił. Pomóżcie mi znaleść jakieś przepisy co mogło by to jednak odwołać. Lekarskiego też już nie weźmie bo brał...:-:)-:)-(

A ja słyszałam choć może to brednie:confused: że jak facet sie ożeni to może rezerwe dostać od ręki.... więc zorientuj sie.
Moze go jeszcze odwołać szkoła......moj m tak zrobił i teraz dzielnie studiuje...tylko nie wiem czy to złapie jak już si estawił na to wezwanine.....:confused:

Ps. z tego co ten moj mowil, to koncza nabor w tym roku. Od przyszlego ma byc armia zawodowa wiec koniec meczarni dla facetow... A szkoda bo niektorym sie to przydaje

Mój we wojsu nie był bo astmę mu stwierdzili i nie był:-) Mojej siostry mąz tez był jedynym żywicielem rodzina a i tak go do woja wzięłi:-( Więc nie wiem jak to będzie u was:-( Odwołuj się do skutku:-)

Oj chciala bym. Ale grozi mu wtedy utrata dobrze płatnej pracy... :-/...
Po za tym cwany stwierdzil ze idzie na studia!!
A niech idzie mniej mi dupe bedzie truł!

reklama
I jeszcze trochę Oliwianki :

Moje dziecię własnie zasnęło, a ja oglądam powtórkę "Pierwszej miłości" i bawię się zdjęciami, bo kurczę, jakieś marne mi te z komórki ostatnio powychodziły i musze je poulepszać ;-)

Do góry