reklama
shady wiem kiedyś bym tego do ust nie wzieła a coś mi się teraz zrobiło..a dlaczego cię tym poiła ???...a może w ciązy jestem że takie dziwactwa mnie nachodzą ... tfu,tfu wcale nie śmieszne musze wypluć te słowa..ale by było :-[
shady ty to chyba nocny marek jesteś...choć pospać też sobie lubisz ;D, co ?
z tego co widze to najpozniej wstajesz ...oj kiedy Noe da mi tak pospać
Dobranoc kobitki
Moje wymęczone jogą ciałko wymaga pozycji horyzontalnej
Może jeszcze pośpie zanim zbujec się obudzi
bo pobudka napewno jak zwykle 7.00 jeśli nie 6.30 :
do jutra ;D
shady ty to chyba nocny marek jesteś...choć pospać też sobie lubisz ;D, co ?
z tego co widze to najpozniej wstajesz ...oj kiedy Noe da mi tak pospać
Dobranoc kobitki
Moje wymęczone jogą ciałko wymaga pozycji horyzontalnej
Może jeszcze pośpie zanim zbujec się obudzi
bo pobudka napewno jak zwykle 7.00 jeśli nie 6.30 :
do jutra ;D
shady
Fanka BB :)
Mija....moja mama uwaza ze picie wody z miodem to najlepsze lekarstwo na infekcje (ciekawe ze ja nie pije tego i nie choruje a moja mama non stop)
To fakt, jestem nocny marek, chodze spac przewaznie 0.00-1.00 i spie do ok.9.00 kiedy Alanek mnie budzi glosnym "mamamama" ) i zaglada przez szczebelki czy wreszcie raczylam otworzyc oczy, jesli rusze powieka to mogila, musze wstac....a jesli nie to mlody westchnie i zacznie raczkami walic zabawkami z karuzelki o lampe, halas taki ze musze wstac )
Jsorbek ale slodkie usmieszki....rety mnie rozbrajaja usmiechy dzieci...i pomyslec jakie ja mialam opinie o dzieciach brrr
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
Hej dziewczyny.
Nie mam czasu jednak na pisanie z Wami , a szkoda....
Dzisiaj zupełnei przypadkowo trafiłam na coś takiego
http://kradzione-dzieci.blog.onet.pl/1,AR3_2006-03_2006-03-01_2006-03-31,index.html
Mnie to przeraziło i nie zamieszczę nigdzie, absolutnie nigdzie zdjęcia mojego dziecka. Nie popadam w paranoje, ale ten świat jest pełen debili, chorych psychicznie kobiet. Nie chcę , zeby jakaś baba podszywała się pod matke mojego dziecka, dukumentując to zdjęciami..... Jestem w szoku po tym co przeczytałam, zobaczyłam.....
Nachodzą mnie przeróżne myśli o tym gdzie może trafić zdjecie niewinnego brzdąca. Dobry fotomontarz i poleci zdjęcie w świat służąc zboczeńcom....
Dobrej nocy zyczę :*
jsorbek Maja ma krzesełko identyczne jak Oliwier Dobry wybór
Nie mam czasu jednak na pisanie z Wami , a szkoda....
Dzisiaj zupełnei przypadkowo trafiłam na coś takiego
http://kradzione-dzieci.blog.onet.pl/1,AR3_2006-03_2006-03-01_2006-03-31,index.html
Mnie to przeraziło i nie zamieszczę nigdzie, absolutnie nigdzie zdjęcia mojego dziecka. Nie popadam w paranoje, ale ten świat jest pełen debili, chorych psychicznie kobiet. Nie chcę , zeby jakaś baba podszywała się pod matke mojego dziecka, dukumentując to zdjęciami..... Jestem w szoku po tym co przeczytałam, zobaczyłam.....
Nachodzą mnie przeróżne myśli o tym gdzie może trafić zdjecie niewinnego brzdąca. Dobry fotomontarz i poleci zdjęcie w świat służąc zboczeńcom....
Dobrej nocy zyczę :*
jsorbek Maja ma krzesełko identyczne jak Oliwier Dobry wybór
Ale ten Majutek śliczniusi..szkoda że zajęta przez Kierownika....taka synowa ..ehhhh...ale szczęscie ma Lady-bird
shady jak Noego nie było to i do 3 posiedzieć potrafiłam ...ale i potem też pospałam ;D nawet czasmi do 11 ... ale przecież wiadomo najlepiej po nocach się lepi......a z Alankiem to szczęściara jesteś ...dbry synek da mamuni się wyspać
Ja już naprawde uciekam ..szybko się wyloguje żebyście mnie nie prowokowały do odpisywania
Dobranoc ;D
..ale wam migający zrobiłam
shady jak Noego nie było to i do 3 posiedzieć potrafiłam ...ale i potem też pospałam ;D nawet czasmi do 11 ... ale przecież wiadomo najlepiej po nocach się lepi......a z Alankiem to szczęściara jesteś ...dbry synek da mamuni się wyspać
Ja już naprawde uciekam ..szybko się wyloguje żebyście mnie nie prowokowały do odpisywania
Dobranoc ;D
..ale wam migający zrobiłam
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
http://melis79.blog.onet.pl/2,ID79156990,DA2006-03-22,index.html
Zobaczcie na to..... To dziecko nie jest jej, ba.... ani kot, ani chłopak , ani nawet ona to nie ona. Nakradła zdjęć dzieci, nawet z Turcji.... Podszywa sie pod matkę tego dziecka, opisuje dni z maluchem .... Matko ludzie potrafią przerazić , aż mnie ciary przeszły.....
Zobaczcie na to..... To dziecko nie jest jej, ba.... ani kot, ani chłopak , ani nawet ona to nie ona. Nakradła zdjęć dzieci, nawet z Turcji.... Podszywa sie pod matkę tego dziecka, opisuje dni z maluchem .... Matko ludzie potrafią przerazić , aż mnie ciary przeszły.....
reklama
Podziel się: