reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mija......woda z miodem???? bleeeeeee....moja mama mnie tym katowala....matko kochana to tak obrzydliwie slodkie ze fujjj...a pomyslec ze czekolade moge zjesc cala ;)

reklama
shady wiem kiedyś bym tego do ust nie wzieła a coś mi się teraz zrobiło..a dlaczego cię tym poiła ???...a może w ciązy jestem że takie dziwactwa mnie nachodzą :D ... tfu,tfu wcale nie śmieszne musze wypluć te słowa..ale by było :-[
shady ty to chyba nocny marek jesteś...choć pospać też sobie lubisz ;D, co ?
z tego co widze to najpozniej wstajesz :) ...oj kiedy Noe da mi tak pospać

Dobranoc kobitki
Moje wymęczone jogą ciałko wymaga pozycji horyzontalnej :)
Może jeszcze pośpie zanim zbujec się obudzi
bo pobudka napewno jak zwykle 7.00 jeśli nie 6.30 ::)
do jutra ;D

Mija....moja mama uwaza ze picie wody z miodem to najlepsze lekarstwo na infekcje (ciekawe ze ja nie pije tego i nie choruje a moja mama non stop)

To fakt, jestem nocny marek, chodze spac przewaznie 0.00-1.00 i spie do ok.9.00 kiedy Alanek mnie budzi glosnym "mamamama" :)) i zaglada przez szczebelki czy wreszcie raczylam otworzyc oczy, jesli rusze powieka to mogila, musze wstac....a jesli nie to mlody westchnie i zacznie raczkami walic zabawkami z karuzelki o lampe, halas taki ze musze wstac :))

Jsorbek ale slodkie usmieszki....rety mnie rozbrajaja usmiechy dzieci...i pomyslec jakie ja mialam opinie o dzieciach brrr

Hej dziewczyny.
Nie mam czasu jednak na pisanie z Wami , a szkoda....

Dzisiaj zupełnei przypadkowo trafiłam na coś takiego

http://kradzione-dzieci.blog.onet.pl/1,AR3_2006-03_2006-03-01_2006-03-31,index.html

Mnie to przeraziło i nie zamieszczę nigdzie, absolutnie nigdzie zdjęcia mojego dziecka. Nie popadam w paranoje, ale ten świat jest pełen debili, chorych psychicznie kobiet. Nie chcę , zeby jakaś baba podszywała się pod matke mojego dziecka, dukumentując to zdjęciami..... Jestem w szoku po tym co przeczytałam, zobaczyłam.....

Nachodzą mnie przeróżne myśli o tym gdzie może trafić zdjecie niewinnego brzdąca. Dobry fotomontarz i poleci zdjęcie w świat służąc zboczeńcom....

Dobrej nocy zyczę :*

jsorbek Maja ma krzesełko identyczne jak Oliwier ;) Dobry wybór :)

Ale ten Majutek śliczniusi..szkoda że zajęta przez Kierownika....taka synowa ..ehhhh...ale szczęscie ma Lady-bird :)

shady jak Noego nie było to i do 3 posiedzieć potrafiłam ...ale i potem też pospałam ;D nawet czasmi do 11 :p... ale przecież wiadomo najlepiej po nocach się lepi......a z Alankiem to szczęściara jesteś ...dbry synek da mamuni się wyspać :)

Ja już naprawde uciekam ..szybko się wyloguje żebyście mnie nie prowokowały do odpisywania :p

Dobranoc ;D

..ale wam migający zrobiłam ;)

reklama

hehehe bo wie ze niewyspana mamunia to zla mamunia.....serio...nic mnie tak nie wpienia jak niewyspanie :))

ja tez uciekam ..dobranoc :))

Do góry