reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mija......woda z miodem???? bleeeeeee....moja mama mnie tym katowala....matko kochana to tak obrzydliwie slodkie ze fujjj...a pomyslec ze czekolade moge zjesc cala ;)

reklama
shady wiem kiedyś bym tego do ust nie wzieła a coś mi się teraz zrobiło..a dlaczego cię tym poiła ???...a może w ciązy jestem że takie dziwactwa mnie nachodzą :D ... tfu,tfu wcale nie śmieszne musze wypluć te słowa..ale by było :-[
shady ty to chyba nocny marek jesteś...choć pospać też sobie lubisz ;D, co ?
z tego co widze to najpozniej wstajesz :) ...oj kiedy Noe da mi tak pospać

Dobranoc kobitki
Moje wymęczone jogą ciałko wymaga pozycji horyzontalnej :)
Może jeszcze pośpie zanim zbujec się obudzi
bo pobudka napewno jak zwykle 7.00 jeśli nie 6.30 ::)
do jutra ;D

Mija....moja mama uwaza ze picie wody z miodem to najlepsze lekarstwo na infekcje (ciekawe ze ja nie pije tego i nie choruje a moja mama non stop)

To fakt, jestem nocny marek, chodze spac przewaznie 0.00-1.00 i spie do ok.9.00 kiedy Alanek mnie budzi glosnym "mamamama" :)) i zaglada przez szczebelki czy wreszcie raczylam otworzyc oczy, jesli rusze powieka to mogila, musze wstac....a jesli nie to mlody westchnie i zacznie raczkami walic zabawkami z karuzelki o lampe, halas taki ze musze wstac :))

Jsorbek ale slodkie usmieszki....rety mnie rozbrajaja usmiechy dzieci...i pomyslec jakie ja mialam opinie o dzieciach brrr

Hej dziewczyny.
Nie mam czasu jednak na pisanie z Wami , a szkoda....

Dzisiaj zupełnei przypadkowo trafiłam na coś takiego

http://kradzione-dzieci.blog.onet.pl/1,AR3_2006-03_2006-03-01_2006-03-31,index.html

Mnie to przeraziło i nie zamieszczę nigdzie, absolutnie nigdzie zdjęcia mojego dziecka. Nie popadam w paranoje, ale ten świat jest pełen debili, chorych psychicznie kobiet. Nie chcę , zeby jakaś baba podszywała się pod matke mojego dziecka, dukumentując to zdjęciami..... Jestem w szoku po tym co przeczytałam, zobaczyłam.....

Nachodzą mnie przeróżne myśli o tym gdzie może trafić zdjecie niewinnego brzdąca. Dobry fotomontarz i poleci zdjęcie w świat służąc zboczeńcom....

Dobrej nocy zyczę :*

jsorbek Maja ma krzesełko identyczne jak Oliwier ;) Dobry wybór :)

Ale ten Majutek śliczniusi..szkoda że zajęta przez Kierownika....taka synowa ..ehhhh...ale szczęscie ma Lady-bird :)

shady jak Noego nie było to i do 3 posiedzieć potrafiłam ...ale i potem też pospałam ;D nawet czasmi do 11 :p... ale przecież wiadomo najlepiej po nocach się lepi......a z Alankiem to szczęściara jesteś ...dbry synek da mamuni się wyspać :)

Ja już naprawde uciekam ..szybko się wyloguje żebyście mnie nie prowokowały do odpisywania :p

Dobranoc ;D

..ale wam migający zrobiłam ;)

reklama

hehehe bo wie ze niewyspana mamunia to zla mamunia.....serio...nic mnie tak nie wpienia jak niewyspanie :))

ja tez uciekam ..dobranoc :))

Do góry