reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aluśka Amanda jest tak śliczna,że robirnie z taką modelką scrapek to sama przyjemnośc:-):-):-)
Jeszcze, któraś reflektuje??? Fotki na meila malinka0@amorki.pl
Lolo w noeyk kaciach,24 i nie ma dużo luzu:baffled::baffled::baffled::baffled:

My też już wróciłyśmy, wkurzyłam się i sama z małą pojechałam do meblowego i kupiłam Mai łóżko, przywiozą dopiero we wtorek bo nie było takiego wzoru który ja chciałam, ale najważniejsze że już mam to z głowy:tak::tak::tak:
Teraz tylko muszę po niedzieli wyciągnąć M do innego meblowego pooglądać regaliki, bo tutaj niestety nic ciekawego nie było:tak::tak:
anaconda super że już łóżeczko kupione;-) do wtorku szybko zleci :tak:
Madźka wielki dzięki ;-):-)

Aluśka Amanda jest tak śliczna,że robirnie z taką modelką scrapek to sama przyjemnośc:-):-):-)
Jeszcze, któraś reflektuje??? Fotki na meila malinka0@amorki.pl
Lolo w noeyk kaciach,24 i nie ma dużo luzu:baffled::baffled::baffled::baffled:
Bodzinka niunia dziękuję za "komplementa" :-D

Fajne ma Karolek papucie :-D i dobrze chyba mu się w nich biega co ?:tak::-D

Marta małym odkrywcą :-D:-);-)....sweet....:-D

Witam! My właśnie wróciliśmy z drugiego spacerku;-) Adrian zajada ciasto a Madzia śpi:-) Rano wyszłam koło 11 a wróciłam o 13. Dzieci chcieli poganiac po drabinkach to nam tyle zeszło. Ostatnie metry na sygnale pokonałam. Mała się rozryczała. Śpiąca była, a postanowiła nie spac:baffled: Przyszlim do domu, to ja szybko zupę zrobiłam, zjedliśmy i dawaj w trasę. Adrianek postanowił że dziś pojeżdzi na nowej hulajnodze. Madzia momentalnie zasnęła w wózku. Godzinkę pojeżdziliśmy i do domciu. Na dziś wystarczy. Ciekawe ile mała jeszcze pośpi:sorry2: A synio wybrał czapkę:tak: Nie było z potworami ale na szczęści miała pani czarną no i taką chciał. Kurcze jak ja sobie pomyślę że miałam 13 lat jak zaczęłam w miarę sama ciuchy sobie wybierac, a ten ledwo 4 skończył i już ma swoje zdanie. O Madzi to nie wspomnę bo to dziewucha to pewno jeszcze gorzej będzie:szok: Ech.... Rozbestwiło się dzieciarnię:-D
Anaconda to super że łózko zakupione. Przynajmiej masz to już z głowy. Oczywiści fotę wrzuc jak przywiozą:tak:
Iiwka synuś śliczności:-)
Bodzinka świetne kapciuch:-D
Marta ale ty zasuwasz:szok: Bosiu jak ja pomyślę ile mam roboty a ile mam zapału:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Pipsztyk w szufladach superancki:tak:
Mówię do Adrianka: chodż już do domu bo mam gęsią skórkę. A on na to: a skrzydełka też masz? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Cześć dziewczyny.siedzę w domu z m. i malutkim i odkąd m. odzyskał rozum jest całkiem miło dzisiaj rano wstał do małego a ja spałam do 9 hihi już nie pamiętam kiedty tak bezkarnie leniuchowałam Kacperek śliczny i wspaniale soi moja niunia nawet siedzieć nie chce, Bodzinka śliczne scrapki, Marta tort pierwsza klasa, Anaconda fajnie że kupiłaś łożko dla małej więcej nie pamiętam pozdrawiam

reklama
Sikoreczka tekst Adrianka bosssski:-D:-D:-D:-D
Marta Pipsztyk tfuuuu szuflady w opałach:-):-)
U nas piękna pogoda ale przegiełam z ubraniem i musieliśmy się ewakuiwać.Lolo w końcu śpi bo juz marudny był.No a wcześniej całaą podłoge zamiótł zmiotką.DZielny mężczyzna.

Do góry