reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Siedzę tu z Wami,piszę,turlam Jula w foteliku na kolanach,zmywam;-),piorę:tak:,i naszykowałam wszystko na drugi torcik:-D
Kobieta pracująca normalnie - żadnej pracy się nie boi :-), jeszcze raz zapytuję skąd dodatkowe zasilanie Marteczko pobierasz:confused::-D
Małagosiunia - no późno chodzi ale taki ma chłopak rytm i trochę ciężko go przestawić on długo je po prostu (od pół godziny do godziny po kąpieli) , a przespać całej nocki nie prześpi bo na piersiówce jest :sorry2::sorry2:

Ja sprzatam...
Dzisiaj ostatni raz przychodzi rehabilitantka Adasia :-) Kwiatek dla niej kupiony, kawusia :-)

120zł w miesiacu sie oszczedzi... Niby, bo stracilam juz zasilek pielegnacyjny, bo malemu skonczylo sie orzeczenie o niepelnosprawnosci... Eh...

Staje...
Papiery musze zlozyc...

No ale wyniki ma bardzo dobre... Fakt sa torbiele na mozgu, ale nie wiem czy to wezma pod uwage....

idę pranie poskładać i wstawić następne zanim pieluszkowy potwór się obudzi ;-). Ziewam jak smok wawelski (a propos Marta posiadasz w znajomych:confused::-D), ta pogoda mnie rozwala - wczoraj pieknie a dzisiaj środek listopada normalnie - zimno i pada, ponuro jakoś takie psieeee wewnętrzne człowieka bierze od razu :dry::dry:

reklama
Do góry