reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wróciliśmy.
Kapcie zakupione.Lolo super w nich wygląda.Mieliśmy sczęście bo była ostatnia para akurat 24:-D:-D
u nas cieplutko, słoneczko przygrzewa miodzie...
Aluśka poczta doszła????
Iiwka sliczny Kacperek:-D:-DNo i jaki silny.

My też już wróciłyśmy, wkurzyłam się i sama z małą pojechałam do meblowego i kupiłam Mai łóżko, przywiozą dopiero we wtorek bo nie było takiego wzoru który ja chciałam, ale najważniejsze że już mam to z głowy:tak::tak::tak:
Teraz tylko muszę po niedzieli wyciągnąć M do innego meblowego pooglądać regaliki, bo tutaj niestety nic ciekawego nie było:tak::tak:

Iiwka super masz synusia:-) A jaki sprytny wstaje jak stary:-)
Madźka ja wiem ze to nie jest łatwe przestawić dziecko:-) Mój pije butle więc jest łatwiej:-) Ale też pół godziny pije:no: aż czasem ja zasypiam:-D
Michał mnie dziś załatwił jak wychodziliśmy do sklepu:-( Wylał całe Martini na podłogę i siedział w tym i cały mokry był:angry: Myśłałam że zatłukę go... Na werandzie miał czekac aż ubiorę Wojtasa no i poczekał cały mokry smród w cąłym domu:wściekła/y::wściekła/y: Wytarłam to już hchyba ze 3 razy ale dalej wali:-( Ochyda w takich chwilach wolałabym nie mieć dzieci:-D:-D
Anaconda super ze wyrko zakupiłaś:-) Jak już będziesz je miała to daj foteczkę:-)

Naczynia w szafkach,pranie rozwieszone,biszkopt upieczony,w między czasie była sąsiadka na torciku i babcia kumpeli,która przylatuje w czwartek z Anglii,żeby jej PIT-a rozliczyć(jeszcze zarobiłam:tak:,ale cicho;-)) a bąble dostali po czekoladzie.Na obiad kluchy z truskawkami.

reklama
Widać że małemu się podoba to szperanie:tak::tak::tak:
Ja to wiązałam szafki sznurkami albo zalepiałam taśmą do pakowania i w ten sposób Maja nie miała w zwyczaju niczego otwierać

Do góry