reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moej dziecko bez ululania jeszcze nie usnelo :-/... Ale tak go nauczyla moja mama :-/...

Moj jak wstaje o tej 8 to potrafi caly dzien nie spac... o 19.30 padnie... i o 23 jest wyspany :-/...

A jak pospi w dzien te 2 h, to spac idzie o 22-23... I bawic sie chce o 3 :-/...

Dzień doberek :-). Pan i władca podłączył mi wreszcie kompa:angry::angry::-D, więc jezdem. Dobrze , ze dzisiaj względny spokój - tylko 4 strony a nie milion ja zawsze:rolleyes2::rolleyes2:.
Marta, tort już chwaliłam, Olo ma przesliczny uśmiech, a szczęście na gąbach obydwu mówi, że imprezka była przednia i nie należy się martwić niską frekwencją gości :tak:
O czym tam jeszcze...:confused::confused: a , mój Szymek śpi w nocy ładnie. Kładzie się po kapieli i karmieniu , czyli tak koło 22.30 - 23.00 ląduje juz u siebie w łóżeczku. Potem koło 2 pobudka na cyca i odjazd do 6-7.00. Potem zwykle ląduje u nas w łóżku i do 9.00 jedzenie i dosypianie. Teraz też śpi :szok::szok::-) Także narzekać na nocki nie mogę , ale czasem powalic go w dzień to prawdziwa sztuka:shocked2:.
Dzisiaj na 15 szczepienie :baffled:, znowu zapłacze raz ale konkretnie :-D:-D.

Witam wszystkich:-)
U mnie świeci słoneczko wieje wietrzyk ale jest pięknie no i jak mała wstanie to jedziemy na zakupki bo M już drugi tydz. na urlopie więc trzeba go wykorzystać:-D:-D:-D:-D hi hi hi
CARA oj te stare babki moja też tak ma że pokoju to nigdy by nie wietrzyla bo zawsze jej zimno nawet w lecie:szok:
BODZIA to ja widze że moja Julka ma chyba małą nożke bo 20 jest ok a 21 ciut za duże a ja juz jej kupiłam na wiosne trzewiczki nr 22-chyba przesadziłam:-p no ale myśle że jej nożki urosną bo ja mam 175 cm a M 186 ale wolałabym by była niziutka i malutka z małymi stopkami:tak::-):-):-)

MARTA-no widze że impreza super tort też no i dzieciaki zadowolone acha mam pytanie bo zauwarzyłam na zdjęciu fajne butelki chyba tonni tippe czy coś takiego no i się pytam czy twój mały z nich chce pić bo kupiłabym Julce bo już mam doś dawania wszystkiego łyżeczką:baffled: bo ona z żadnych butli nie chce pić a tych jeszcze nie próbowałam.

To Tommee Tippee i Jul od początku z nich ciągnie,chyba dzięki nim udało mi się karmić piersią do tamtego tygodnia:tak:.Tylko dziurki trzeba igłą powiększać,bo nawet 3 mają małe otwory:-(.

Moj maly przez dluuuugi czas nie mogl sie odzwyczaic od butelek szpitalnych...

Aventa powydawalam kuzynce bo wsciekal sie na nie...

W koncu zostalismy po dlugiej wojnie przy canpolu ....

reklama
Cara to dziwne że Twój mały tak śpi:-( Michał śpi raz w dzień jakies 2-3 godzinki od 12 i potem ok 21 idzie spać i wstaje rano ok 6:-)
Madźka to ten Twój mały późno chodzi spać:-) Mój to ok 21 już śpi na noc i wstaje ok5 je i dalej śpi:-) Także mam spokuj na szczęście:-D
Co do butelek to my avent cały czas i jedno dziecko i drugie piło:-)
Właśnie Michał wciska Wojtkowi butelkę z piciem:-:)szok: Aż się biedak zaksztusił:-( Jak to trzeba uwarzać przy dwójce takich małych...

Do góry