reklama
luzu Ewcia. co tak rzadko na domówkach ostatnio?pozdrowionkaA mi odkurzac sie zjebawszy,,,,no super,,a mam pelno ciastoliny na dywanie zeschnietej,pelno okruchow,zabawki na glebie,,no sozk,,ostatnio ja poszlam do pracy,,bya moja siora z malym i ciotka Matka pilnowala i taki SYF mi zosatwili,,,ja pikole
ide pozamiatac,,bo mnie trzesie jak to widze..buu
sikoreczka79
Fanka BB :)
mój odkurzacz też zginął śmiercią tragiczną - mąż go usiłował naprawic Teraz żeby go właczyc należy porządnie kopnąc No a ciebie to nieżle załatwiły, taki syf zostawicA mi odkurzac sie zjebawszy,,,,no super,,a mam pelno ciastoliny na dywanie zeschnietej,pelno okruchow,zabawki na glebie,,no sozk,,ostatnio ja poszlam do pracy,,bya moja siora z malym i ciotka Matka pilnowala i taki SYF mi zosatwili,,,ja pikole
ide pozamiatac,,bo mnie trzesie jak to widze..buu
mój odkurzacz też zginął śmiercią tragiczną - mąż go usiłował naprawic Teraz żeby go właczyc należy porządnie kopnąc
sikoreczka79
my się po świętach wybierzemy Na szczęście już ostatnie:-)czarnulka , brawo dla córy. my na szczepienie jutro
E
Ewcia81
Gość
bo 3 dni w domu mnie bnie bylo,a u kogos glupio non stop an necie siedziec,heheluzu Ewcia. co tak rzadko na domówkach ostatnio?pozdrowionka
no chyab zastosuje twoja metode kopaniaa,,moze poskutkuje,,hihimój odkurzacz też zginął śmiercią tragiczną - mąż go usiłował naprawic Teraz żeby go właczyc należy porządnie kopnąc No a ciebie to nieżle załatwiły, taki syf zostawic
E
Ewcia81
Gość
moj mały skacze po wyrku,,no tylko czekac az wyfrunie na dywan,,hmm,,ale do niego to nie dociera,,dopiero jakzleci to zrozumiee
sikoreczka79
A mój wył I w ekspresowym tempie kazałam mu się do piżamy przebrac NNa szczęście się uspokoił, bo jak nie to by w łóżku wyładował: nerwa już na niego miałam
A nudystka na golasa lata i ubrac się nie da
A nudystka na golasa lata i ubrac się nie da
reklama
Mój nie śpi . Lezy z ojcem na kanapie i How it's made na Discovery oglądają . Potem o 21 golasowanie , kąpiel, posiedzenie przy piersiówce i koło 23.00 lula jak aniołek:-):-)Wasze dzieci spia? :-/... Moj juz dostal lek na uspokojenie... A i tak przed 22 nie padnie :-/...
Podziel się: