reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

JA CHCĘ WIOSNĘ
pleased.gif
Ostanio wieczorami jestem taka zmierzła że sama ze sobą nie mogę wytrzymac
thsmack.gif
Wszystko mnie wkurza
mad.gif
Oj przydało by się wyjśc, może się na piffko wybierzemy
piwo.gif
Ktoś chętny????????????
Ech zmykam
spioch.gif
bo marudzę
mmm.gif

reklama
Witam z rana:-:)-(
Ja już się z M pokłóciłam o jego rodzinke.Wczoraj jag głupia czekałam na teściową a ona nawet nie zadzwoniła, nie puściła eska co tam na gg nie napisała,że jej nie będzie:no::no:A miała mi przywieżc kase na cókienke dla swojej córci bo jej na allegro kupiłam.Prosiła mnie bo w Irlandii siedzi.No i powiedziałam M co o tym mysle a on zadzwonił i umówił mame na dzisiaj.Nawet się qurka nie spytał jakie mam plany.A ja chciałąm do babci jechać.No i klops.Siedzimy w domu.Może to i lepiej bo mnie gardło boli ale nie znosze jak ktoś wymusza na mnie zmiane planów:angry::angry:Ta kobieta mnie słabi.Dzwonić po pierdoły potrafi ale ,że nie przyjdzie to już nie.JA nie jestem jej drugą synową, która tyłka nie ruszy i w domu siedzi.Nig dzie z dziecmi nie chodzi.Już ja sobie z nią pogawędke dziś utne:dry::dry::dry::dry:

Bodzia,rozchmurz się,jutro będzie lepiej:tak:;-).Też ją w bambuko zrób,powiedz,że na obiad przyjedziecie a wcale się nie wybierajcie;-).Niech poczuje jak to fajnie niedotrzymywać słowa.
Jul całą noc się kręcił i kwęczał,Olo śpi a ja kończę dmuchać balony(40szt):happy2:.Chciałam z rana łepetynkę przewietrzyć a tu jakąś topioną smołą jedzie:angry:.
Dzieciakom kupiłam paluszki i zrobię popcorn i tosty na ciepło,podrzućcie,co jeszcze na szybkiego można zaserwować brzdącom:confused:,bo jakoś dzisiaj weny nie mam.
NK do 10-tej nieczynna:-(.

Oleczku kochany w dniu 4 urodzinek lećą życzonka
Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone

kindgeb00015.gif

Podziękuję wieczorem;-):-).
Stary wczoraj wcześniej z roboty wrócił i teście nie byli u niego i byli zmuszeni sami kupić Olowi zegarek Omnitrix (a mój miał dać im połowę kasiorki:tak:).

reklama
Do góry