reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
nikita powiedz mu że dzieci które chodzą do przedszkola łatwiej sobie radzą w szkole i łatwiej nawiązują kontakty a poza tym uczą się a w wielu przedszkolach jest język angielski a do 7 roku życia dzieci uczą sie najłatwiej a poza tym dodatkowe złotówki w domowym budżecie zawsze się przydadzą prawda?;-)

anula883 moja znowu z bobowity je slodka marchewke, gerbera lubi mus jablko i owoce lesne i jablko i jagody, obiadkow nie kupuju bo wyrzucam tylko, ona nie chce ich wcale jeść, A zeby śmisznie było to przedwczoraj jadła ode mnie z talerza zupę ogórkową, ze śmitaną na kosci wieprzowej i nic nie widziałam żeby brzuszek j bolal pozniej ani nic, teraz zasnela przy cycu:))
MARTA1981 BRAWA:)) ŚLICZNY TORCIK

nikita mój tez miał małe opory, bo Maja za malutka - tak zawsze mówił, ale jak akurat miał prace w złobku i zobaczył jak dzieci się fajnie bawia, to od razu poszliśmy i załatwilismy sprawe, zreszta po Majce widac jak ona ciągnie do dzieci i az żal ją trzymac w domu

Marta świetny torcik :-)

Ale ja tez tak myslałam zeby poszły jak beda mialy 5 no moze 4 przeciez beda mialy lepszy star
Czy sie myle
Kochana to się nie przejmuj!!!Jeszcze zdążysz z meżem pogadać.Myślałam,że chcesz już teraz posłać starsze Słoneczko.No i krzywdy im tym nie wyrządzisz.Spokojnie.Na pewno inne mamuśki podrzucą Ci pare pomysłów.Ja nadal nie moge się skupić:-:)-:)angry::angry:

reklama
Do góry