reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cara ja czyałam w necie,że danonki trzeba podawać ostroznie ze względu na zawartośc wit.D.Szczególnie jeśli podajesz ją w kropelkach.Można niechcący przedobrzyć.A pozatym jak kiedyś zjadłam danonka to był tak obrzydliwie słodki..Karollo tez srednio je lubił..Teraz wcina zwykłe serki:-)

Od czerwca do wrzesnia nie dostawal witaminy, wiec wtedy moglam mu zaczac wprowadzad danonki....

MOj maly do przedszkola tez za szybko nie pojdzie... :-) Poki bede mogla to mam zamiar z nim siedziec w domu :-) Czyli jeszcze przez najblizsze 4 lata :p

Marta1981 boski torcik!!!!!!!! DUZO CALUSKOW I ZDROWKA DLA MAŁEGO SOLENIZANTA!!!!

reklama
Takowy wstał,odśpiewałam 100lat,kazał pokazać sobie tort i przeczytałam życzonka i doznał euforii na widok balonów:tak::-D.
Jul właśnie 3 raz narobił na rzadko:wściekła/y:,oby tylko nie jelitówka:-(.

Ja znowu po nocce padam na pyczczek :-/

Maly nie spal wczoraj w dzien wiec przed 19.30 juz padl...

Ale o 22 pobudka... Pozniej po 23.30.... 1.30... cos po 3... i o 5.... potem o 7.20... :-/...
Wypil butle kaszki, teraz rozwałił mi sie na lozku na moich nogach i bajkuje....

Jak tak dalej pojdzie to wyladuje w szpitalu z przemeczenia :-/... Wystarczy chyba ze mnie bole glowy wykanczaja :-/...

ILE MOZNA?!!!!!!!!!!

Moja też dziś w nocy coś pokwękiwała i na dodatek obudziła się z kaszelkiem i katarkiem, chyba przyjdzie nam dzisiaj gnić w domku. Na dodatek wyglądam przez okno i co widzę? śnieg:szok::szok::szok::szok:

dzień dobry

Pycha ja się czujesz?????Wiesz już kogo nosisz pod serduszkiem???Brzusio widać??/?

czuję się dobrze, nic mi nie dolega, oprócz uczucia wiecznego głodu :baffled: oczywiście ejszcze nie wiem kogo tam mam w brzuszku, następne usg dopiero w 22 tygodniu, brzuszek widoczny ale wieczorkiem,

a to mój mały bączek, ma prawie 6 cm

i duzy bączek

Olowi 1000 buziaczków w dniu 4 urodzinek !!!
62071830hy1.gif
62071830hy1.gif
62071830hy1.gif

reklama
Do góry