reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No włąśnie wcześniej ja na początku następnego roku nie moge...CC..Ale niech tylko przyjdzie ten 2009:-):-):-):-D:-D:-D

Bodzinka, współczuje atmosfery w domku od rana. :baffled::baffled:Ale koffana, pamiętaj, ze dzisiaj już nie ma żadnego dnia teściowej i nie musisz się ograniczać - jak potrzebujesz to dawaj - my przyjmiemy na klatę, a Tobie będzie lżej;-);-). Scrapki fajowe. Pralka najlepsza:-D:-D:-D

Marta, Matka roku:blink::blink::-), kobito Ty to masz jakies dodatkowe zasilanie ja tak przypuszczam:confused:. Z rana porządki (o 8.30 już po łazience i kurzach - boshe:szok::szok:)balony i menu juz gotowe:szok::happy2::happy2:Fajna imprezka sie zapowiada:-D:-D.
Niech nam Olo żyje sto lat, w beztrosce pięknie wzrasta pod okiem matczynym i niech dzieciństwo całe czekoladową rzeką mu będzie :-):-)

Może z Julem wcale nie jelitówka :confused::confused:. Oby nie .

Pycha - dzidzia w brzuchu pierwsza klasa, a jaka fotogeniczna:blink::blink: jak dla mnie na kobitke wyglada:-D:-D Zdróweczka koffana, no i pojedz sobie:tak::tak: w końcu w ciąży jesteś, nie?;-) Jak ja lubiłam być w ciąży....:-D:-D To , co Bodzinka kiedy nastepne??:confused::-D Bo ja tak na jesień 2009 planuję rozdwojenie:blink::happy2:

U nas cudne słonko, ani jednej chmurki, rzesko (0 stopni) więc na bank czmyhamy na spacer. Młody wyleguje się jeszcze w duzym łóżku i ojca słyszę molestuje. Lecę skubnąc cosik na śniadanko , wstawić pranko i na spacer:-):-).

Proszę i zaklinam - nie klepac długasnie bo później cięzko się wgryźć:-D:-D Miłego dnia

Byc w ciazy?? Nieee dzieki :p... za duzo zakazow... :p... tego nie, tam tego nie... :-/...

Jeden plus byl taki ze wszystko dostawalam bo sie ludzie bali atakuu myszy :p

Ooooo ja też lubiłąm być w ciąży....Mnie tam zakazy nie przeszkadzały:-D:tak:Zresztą dużo ich nie miałam.Jedyni coli nie mogłam pić.Zakaz odgórny od M.Cała reszte to mi tam nie przezkadzała:-D:-D:-D

Ooooo ja też lubiłąm być w ciąży....Mnie tam zakazy nie przeszkadzały:-D:tak:Zresztą dużo ich nie miałam.Jedyni coli nie mogłam pić.Zakaz odgórny od M.Cała reszte to mi tam nie przezkadzała:-D:-D:-D
Nom cos jak ja :-D:-D. Mnie też męż nie pozwalał coli pić. ja nawet w ciąży truskawki rąbałam bo mieliśmy od rodziców nie pryskane, takie "swojskie". A męzulek 10 kilo sobie wyhodował przez naszą ciążę :-D:-D

Witam z rana

My dziś pospaliśmy troszke dłużej mały zrobił mi pobudke o 7.40 także całkiem nie źle.

Na polu u mnie zimno i z racji kataru nie będziemy wychodzić dzisiaj na spcerek.

Wczoraj zepsuło się nam auto, do takiego stopnia że nie warto tego naprawiać i trzeba kupić cały silnnik:angry::no::wściekła/y: ciekawe skąd na to pieniądze weźniemy:-(

Ide sie z malym pobawic bo mnie uporczywie ciagnie...

Dzień dobry.
U mnie piękne słoneczko i niemal bezchmurne niebo.:-) Ale zimno brrr...

Pycha córeczka śliczna,a małe bobo cudne, aż mi serce zmięklo jak zobaczyłam jakie Ty cudo masz pod sercem.:-) Ale ja za kolejną ciążę dziękuję. Wystarczy mi to co mam.;-):tak:

Słońce świeci, deszczyk pada,
tęcza niebo przyozdabia,
ptak co chwilę piosenkę zmienia,
to dla Ciebie są życzenia.
Olusiowi z okazji urodzinek życzymy dużo zdrówka i szcześcia.:rofl:
misie_362.gif

reklama
Do góry