reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Polozy sie i usnie??? Marzenie scietej glowy!

Ja wyszlam z pokoju, ten podszedl do tv, i wlaczyl (ostatnio bajki ogladał wiec ten kanał ustawiony), wlazł do lozka i oglada :-/...
Co ma sie uczyc to za chiny ludowe!! MAMA to ja chyba do 40stki nie uslysze... Za to obsluga TV i wiezy to juz opanowana :-/

reklama
Lolo zasnął..Potems ieobudzi i znopwu do 22 nie zaśnie:-:)-(
Cara mój tez głową naprzód wychodzi.Jak miał k.8 miesięcy to tata, tata, tata..Mama powiedział jak miał 13 miesięcy i do dziś to nie jest jego ulibione słowo:baffled::baffled::baffled:

Domóweczki moje koffane, tymczasem uciekam bo na 19 idziemy na kolację do teściów. Musze wam kiedyś opowiedziec jakim wykwintnym obiadem mnie w ciąży teściowa uraczyła:-D:-D
Dzisiaj U can dance więc pewnie zajrzę dopiero koło północy. Może jakieś nocne marki będą jeszcze kukać na wąteczku;-);-). No i muszę przecież koniecznie sprawdzić jak Marcie ten tort wyszedł:confused::-):-). Narazik

male2.JPGKobietki ja dzisiaj byłam zważyc mojego okruszka i okazało sie ze jest ponizej 3 centyla, wazy 6850g a 10 miesiecy skonczyla 28 lutego powiedzcie jak to u Was bylo bo ja chyba oszaleje

Zobacz załącznik 69410Kobietki ja dzisiaj byłam zważyc mojego okruszka i okazało sie ze jest ponizej 3 centyla, wazy 6850g a 10 miesiecy skonczyla 28 lutego powiedzcie jak to u Was bylo bo ja chyba oszaleje

MOj wazyl kolo 7 kg, a moze ciut ponad...
Do tej pory malo wazy... W styczniu wazym 9.700 :-/...

Teraz moze wazy te 10.500....
Ale nikt rak nie zalamuje, bo jest wysoki...

MamoLaluni jak na moje oko to Twoja niunia trochę mało waży :-( Jędrek jak miał rok ważył ok 10 kg. jak miał 1,5 roku ważył 11 kg. Powiedz mi czym to jest spowodowane? Mało zjada, czy dużo wcina, a nie przybiera na wadze :baffled: I co powidział ci pediatra ?

A jak byłaś u pediatry to nie mowił nic ze za malo wazy?

Ani pediatra, ani neurolog, ani nikt z poradni rozwoju...

Wlasnie dlatego ze jest wyzszy od rowiesnikow...

Mowie - jak mial te 14 miesiecy wazyl 9.700...

Nikt rak nie zalamuje...

Moj maly wsrod lekarzy zwany jest "Pajączkiem"... Na zebrach mozna mu grac...
A je za dwoch...

Mlody spi... Wiec skonczylo sie moje stukanie tutaj... Bo sie przebudzi... :-/... Telewizor musi byc wylaczony... Pokoj pusty... :-/... Musze siedziec u rodzicoww pokoju dopoki sama nie bede szla spac... On ma przerazliwie plytki sen...

reklama
moje kochane maleństwo po zabawie z tatą i kąpieli po dobranocce padł.uwielbiam tą chwile kiedy w butli kończy się kacha zanoszę go do łóżeczka i zasypia i w końcu mam czas tylko dla siebie.
Stasiu też nie waży najwięcej przy długości 81 waży może z 9 kilo ale on był drobniutki od urodzenia i zaczął mi przybierać dopiero jak wprowadziłam mu jedzonko inne niż mleczko

Do góry