reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wielkopolska, Chodzież... Niedaleko Piły...

Jestem sama jak palec :-/... Od czasu do czasu ide pietro wyzej pogadac z kuzynką... chociaz to tez ciezko, bo ma tez maluszka :-/...

Nie wyrabiam...
Przyjaciolka jakis czas temu stwierdzila ze woli faceta ode mnie... :-/... Czas z nim jest wazniejszy i lepszy niz wejscie do przyjaciolki na 30 minut na kawe :-/...

Idzcie w cholere z tym wszystkim!! :-/...

reklama
Dzień dobry!

Agatka kup Euphorbium do noska dla małego. To jest spay homeopatyczny na katarek na zatoki. Może być stosowany u malutkich dzieci. Nie wysusza śluzówki nosa tak jak Nasivin. Polecam Ci go bardzo.

Cara trzymaj się. Musisz być silna dla Twojego skarba.

Bodzinka pirat super!

sikoreczka też mam w planach sprzątanko świąteczne. Ale nie wiem czy mi się chce :baffled: kiedyś w końcu będę musiała :tak:

Cara87 tak to nieraz niestety bywa, ja też zostałam prawie sama jak wyszłam za mąż a to dlatego że wyprowadziłam się z rodzinnego miasta ponad 100kg dalej i wszystkie moje koleżanki zostały tam, na dodatek mój M ma kolegów przeważnie z pracy i do domu nikogo nie zaprasza, tak więc ja siedzę jak kołek tylko z moją małą i całe szczęście że mam neta bo inaczej bym zgłupiała, a przepraszam miałam jedną przyjaciółkę przy swoim boku - moją teściową :-D:-D:-D:-D

NIe no spoko. Jak tak dalej pojdzie to moze mnie zamkna w pokoju bez klamek...
Moja 73 letnia babcia wychodzi czesciej niz ja :-/...

Przyjaciolka jakis czas temu stwierdzila ze woli faceta ode mnie... :-/... Czas z nim jest wazniejszy i lepszy niz wejscie do przyjaciolki na 30 minut na kawe :-/...

To Twoja prawdziwa przyjaciółka???? Smutne to co napisałaś.:-(
Ale jak będziesz wszystkich znajomych atakować że zapomnieli o Tobie to odwrócą się wszyscy od Ciebie. A może oni nie potrafią odnależć się w sytuacji że masz dziecko. Jesteś młodziutka i Twoi znajomi pewnie też.
Cara sama zaproś kogoś do Siebie. Powiedz że chętnie poplotkujesz sobie i że zapraszasz do siebie.
Głowa do góry:tak:

Dzińdoberek moje miłe Panie :-)
Wszystkie jesteśmy umalowane, ufryzowane, popijamy kawusię a dookoła panuje przyjemna cisza....
Fajnie by było co????:-):-);-);-)

Cara sama zaproś kogoś do Siebie. Powiedz że chętnie poplotkujesz sobie i że zapraszasz do siebie.
Głowa do góry:tak:

Nic innego od 2 lat nie robie... :(... Wszyscy pracuja w moim miescie... Nikt, ale to nikt nigdy nie ma czasu... :(...

Ps. ostatnio kumpela urodzila - wszystkie tlumnie zjawily sie u niej :-/...

Przyjaciolke znam od 3 lat... Jest z wałcza... Przeze mnie poznała swojego obecnego faceta... Sa razem rok... On mieszka po 2 stronie ulicy... :-/... Ona od dluzszego czasu nie była nawet laskawa napisac ze jedzie do niego... Nie wspomne o wejsciu do mnie :-/... Za duzy problem...

Ostatnio pojechala po mnie jak po szmacie :-/... Bo jestem zazdrosna. Zazdroszcze jej ze jej sie uklada w zyciu osobistym, a moje to porazka :-/...

Ogolnie - nie mam na kgo liczyc...

Cara tule cię mocno...Rozumiem,że jesteś zła, jest Ci smutno i masz żal.Masz prawo.Myśle,że to,że Ciebie nie odwiedzaja a koleżanke tak am związek z choroba Adasia.Niestety ludzie uciekaja od nieszczęścia i od chrób gdzie pieprz rośnie.Myślą,że jak nie widzą to przestaje iśtnieć...Ja tez mam przyjaciółki tylko tu, na forum.Bez forumek nie raz przez cały dzień nie miałabym kontaktu z innymi...Mnie wszyscy opuścili jak po raz kolejny z ciężka depresją wylądowałam w szpitalu.NO cóż.Mówi się trudno.Teraz chca odfnwoić kontakty itp...Ale teraz to ja ich trzymam na dystanś.
Szkoda,że mieszkasz tak daleko bo chętnie ja bym Cię odwiedziła.
Pamiętaj masz nas.Wprawdzie wirtualnie ale masz.
Jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki.Jesteś silna z złe dni zdarzają się każdemu.
18.gif
18.gif
18.gif
18.gif
18.gif

Dzień dobry!

Agatka kup Euphorbium do noska dla małego. To jest spay homeopatyczny na katarek na zatoki. Może być stosowany u malutkich dzieci. Nie wysusza śluzówki nosa tak jak Nasivin. Polecam Ci go bardzo.

pamiętasz może jaka jets tego cena mniej więcej?

Cara u mnie też tak było, ale zrobiłam to co napisała jasmina zaczęłam zapraszać wszytskich do siebie i odzywać się do nich regularnie, później zaczęliśmy sie spotykać i teraz jest miło.... wiadomo nie są to częste spotkania bo każdy ma swoje życie,a le już nie czuję się sama jak palec.
Jeszcze w zeszłym roku tu na forum pisałam dziewczyną,że jestesm sama jak palec zero znajomych, ze się wszyscy odwrócili itp...........

reklama
Cara mam tak samo tylko dlatego że pierwsza z moich znajomych założyłam rodzine mąż i dziecko troche przerasta młodych ludzi którzy takowej nie mają ja za to zostawiam małego od czasudo czasu i wychodze chocia ż na godzinke dwie m.to już nie przerażaa ja nie wpadam w depresje

Do góry