reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U mnie cesarki tez byly planowane od polowy ciazy. Nagle dostalam wysokiego cisnienia i w pierwszej ciazy bylam 3 razy w szpitalu. Jak bylam z Maksem w ciazy , to byl 7 miesiac, poszlam do gin i zaczal mnie badac.... nagle sie pyta czy czuje jakies skurcze, parcie bole itd..... ja sie smialam ze nie wiem jak wygladaja skurcze i co sie okazalo ze lekarz czul glowke dziecka podczas badania. Rano do szpitala, zalozyli mi krazek i podlaczyli pod magnez.......... A pozniej jak juz mial sie rodzic to maly niechcial wychodzic. :-) Przy Mai juz takiego duzego cisnienia nie mialam ale ze to do 9 miesiaca zygalam jak szczur normlanie caly dzien po kazdym posilku wcale nie przybieralam na wadze wiec znow mnie chcial wsadzic do szpitala nie dalam sie. Wiecie jeszcze nigdy sie nie cieszylam widzac jak wskazowka sie podnosi na wadze :-):-) I co z tego jak zaraz po porodzie przytylam tyle co stracilam od drugiej ciazy, porazka.

Dobrej nocki wszyskim
amourgi34.gif

Witam.
Czekolada taka sobie,myślałam,że lepsza będzie.Wyszło coś na podobę masy do wafli tylko gęściejsze,więc nie wiem czy pisać:confused:?
Upiekłam wczoraj biszkopt a dzisiaj będę kombinować,efekt wkleję wieczorkiem,mam świeczuszki autka wyścigowe i taaaaaaką długą petardę i planuję zrobić tor wyścigowy na torcie(czekolada i pisaki kolorowe):tak:

Witam z rana:-)
Woloski no to naprawdę nie wesoło miałaś:-( Ale najważniejsze że dzieciaczki masz zdrowe:-)
Marta u naS TEN GIN JEST CAŁKIEM CĄŁKIEM BYŁAM U NIEGO RAZ TERAZ NIEDAWNO I POWIEM cI ŻE CĄŁKIEM DO RZECZY:-) Sorki za duże litery:-) Ale sżłam tylko po antykoncepcję więc wiesz. W ciąży chodziłam do przychodni przyszpitalnej w Gdańsku tam mam swojego lekarza:-)
Anula 833 fotki super, udało Ci się wkleić widac nie jestes taka głupia jak uważąłaś:-)
Bodzienka no super ten pirat mały:-) Będzie wam wszystkie dziewczynki bałamucił:-D
U mnie dziś 2 dzień dietki na śniadanie kawa i to wsio:-( Nie znosze kawy fuuuj..
Ale dam radę:-)
Po imprezie sprzątałam o 4 nad ranem:-) Nie mogłam patrzeć na ten syf:-) W sumie to główna impra będzie w sobotę:-) Były ciasteczka i ciacho a ja nic nie zjadłam:-) Ha jestem z siebie dumna:-) ^ waidera też wykonałam chociaż bardzo mi się nie chciało bo zmęczona już byłam ale zrobiłąm:-)
Dzieciaki są grzeczne jak narazie:-) Zobaczymy jak długo... Michał lata z gołym ptakiem po całym domu:-D Nudysta jeden i nie chce dac się ubrać:-D
Wojtkowi wkońcu baterie do karuzeli kupiłam i teraz leży w łóżeczku i sobie słucha muzyczki i patrzy na misie:-) Spokuj i cisza....

reklama
Witam panienki:-):-)
Dziś mnie teściowa chyba odwiedzi;-);-)Jak jej dzien to dobrej kawki dostanie:-)
No ja dziś mam plan!!!
Zamierzam znależc nszą wspólnąpiękną foteczke i przerobić artystycznie.Ciekawe co zplanu wyjdzie:-p:-p:-pLece sprzątać i gulaszyk z serduszek gotować, pychotka:-):-)Nie szaleć mi tu z pisaniem:-D:-D

Do góry