reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny a w jakim przypadku podaje sie Eurespal??? bo mam go w domu, kiedsy mi go lekarz dla Igora przepisał ale nie pamiętam dokładnie co mu wtedy było.....:confused:
Wydajke mi si e ze mayly goraczki dostaje:dry::baffled:

reklama
Wybuchne...
:-/...
Moja babcia doprowadza mnie do szalu!! Bedzie awantura bo starucha juz przegina!!!

Wychodze z pokoju - pies nazygal - sprzatnela?! Nieee... Omija i udaje ze nie widzi!!!

W kuchni syf!! Wszystko tłuste, talerze umyła w misce z woda - wiec sie blyszcza od tlustego!!!...

Teraz wzieła malego... Na kilometr teraz smierdzi wędzonym!!! No zatluke staruche!! Bedzie wojna w koncu!!

Upiekłam wczoraj biszkopt a dzisiaj będę kombinować,efekt wkleję wieczorkiem,mam świeczuszki autka wyścigowe i taaaaaaką długą petardę i planuję zrobić tor wyścigowy na torcie(czekolada i pisaki kolorowe):tak:
:szok::szok: no nieźle:tak::tak::-D:-D. To dopiero będzie tort urodzinowy:-) koniecznie musisz go zaprezentować :tak:
Małagosiunia, podziwiam :-) , ja nie dałabym rady na samej kawie z rana, zwłaszcza , ze nie przepadam za zwykłą czarną:no:
Dziś Dzień Teściowej,żadnego psioczenia na takową;-):-D
:-D:-D:-D żartujesz prawda??:confused: A ja akurat dzisiaj idę na kolację do swojej:baffled::baffled: ciężko będzie....:-D
Agatka i Małagosiunia - zdrówka dla synusiów:tak:

Przyjaciolka jakis czas temu stwierdzila ze woli faceta ode mnie... :-/... Czas z nim jest wazniejszy i lepszy niz wejscie do przyjaciolki na 30 minut na kawe :-/...
.
Co to za przyjaciółka???:confused::confused: chyba nawet nie znajoma:confused::confused: Masz nas i uszy do góry bo na takich przyjaciół powinno byc Ci szkoda TWOJEGO czasu, który jest przecież na wage złota bo musisz dokonywać cudów organizacyjnych, żeby zająć się dzieckiem, domem , i znaleźć chwilunie dla siebie :happy2::happy2:

Dzińdoberek moje miłe Panie :-)
Wszystkie jesteśmy umalowane, ufryzowane, popijamy kawusię a dookoła panuje przyjemna cisza....
Ja się nawet zastanawiałam czy szpilek nie założyć:confused::confused: ale stwierdziła, że głupio by przy dresach wyglądały:-D:-D:-D:blink::blink:

Marta - uściski dla Ola, niech szybciutko zdrowieje i się nie wygłupia z jakimiś choróbskami przecież ma urodzinki jutro:tak:

Dzień dobry Kobitki :tak:

Wczoraj namówiłam męża na prasowanie i jak na pierwszy raz poszło mu całkiem nieźle :tak:

Amanda dzisiaj marudna pewnie dlatego że ma katarek i trochę pokasłuje :-(ale mam nadzieję że nie rozwinie się z tego żadne chorubsko :dry:

Cara a jeśli chodzi o samotność to masz rację dobija i odbiera siły,po ślubie przeprowadziłam się do poznania a wsyscy zostali mój m. dostawał na głowę jak widział rachunek za telefon więc podłączył mi internet po pół roku próśb w końcu mam kontakt z ludźmi i nie jestem taka nerwowa także chyba musię opłaciło ale kawy nadal nie ma z kim wypić:-(
mały dzisiaj miał humory przy grugim śniadanku próbował mnie nastraszyć

Załączniki

• 12.JPG
    12.JPG
    19,8 KB · Wyświetleń: 20
Tak w ogóle to witam wszystkie :-):-) My dzisiaj w domku bo paskuda za oknem. Młody gada z misiami -pszczółkami a ja nadrabiam zaległości czytelniczo - towarzyskie:tak::tak:.Jeszcze muszę zadzwonić do przychodni i kartę na piątkowe szczepienie wyciągnąć.

Dziewczyny a w jakim przypadku podaje sie Eurespal??? bo mam go w domu, kiedsy mi go lekarz dla Igora przepisał ale nie pamiętam dokładnie co mu wtedy było.....:confused:
Wydajke mi si e ze mayly goraczki dostaje:dry::baffled:
Na kaszel ale taki bliższy zapaleniu oskrzeli.
Madźka,w Dzień Dobry TVN mówili,do swojej już dzwoniłam z życzeniami:tak::-).

Ja własnie czekam na przedstawiciela z banku i mam nadzieje że rozmowa wyjdzie na moje ;-) Trzymajcie kochane kciukaski :-)

Pospisywałam sobie duuuuzo waszych przepisów ;-) Na Nowym mieszkanku będe kucharzyła hihi i dam znać co i jak wyszło ;-)

Cara współczuje szczerze! Choć sama mam podobnie ze znajomymy bo Ja jestem Wrocławianką i przeprowadziłam się na śląsk do męża ;-) A czym twój m się zajmuje ? bo ja chyba nie doczytałam wcześniej ;-)

Cara a jeśli chodzi o samotność to masz rację dobija i odbiera siły,po ślubie przeprowadziłam się do poznania a wsyscy zostali mój m. dostawał na głowę jak widział rachunek za telefon więc podłączył mi internet po pół roku próśb w końcu mam kontakt z ludźmi i nie jestem taka nerwowa także chyba musię opłaciło ale kawy nadal nie ma z kim wypić:-(
mały dzisiaj miał humory przy grugim śniadanku próbował mnie nastraszyć

Mnie w domu jeb... ze za duzo siedze przed kompem a za malo latam za małym... :-/... bo jemu sie napewno krzywda stanie jak troche posiedzi i sam sie pobawi albo obejrzy bajki... ;-/...

reklama
Do góry