reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-):-):-)
Wczorajsze nerwy po nocy gdzieś odeszły, ale zobaczymy na jak długo;-);-);-)
Pogoda za oknem ładna więc zapewne zaraz gdzieś wyjdziemy:tak::tak::tak:
No i wreszcie mam spokój w kuchni bo już wszystko zrobione, może zacząć wreszcie normalnie tam urzędować:tak::tak:

reklama
spokój tu u nas dzisiaj panuje:tak: także Bodzia nie martw się rób spokojnie serduszka;-)

Moje dziecko ostatnio chce cały czas grać na komputerze, m znalazł mu gry na stronce programu telewizyjnego baby tv, nawet całkiem fajne no i efekt taki że ma kompana do kompa;-) Jakby był ktoś zainteresowany takowymi grami dla maluchów BabyTV - games

Dzień dobry paniom:-D u nas za oknem to coś pada to słońce świeci i ziiiiiimno:baffled: Adrianek w nocy nie gorączkował i ma tylko mega katar:sorry2: Znalazłam jeszcze całą butlę eurespalu to wstrzymam się z lekarzem. Może mu przejdzie samo:tak: Piję kawuśkę i mam w zamiarze wziąśc się za porządki na święta:dry: Tak się mówi ale to tylko chwilka i święta. No a przy moich dzieciach coś zrobic to nie lada wyczyn:-D
Agatka zdróweczka dla syneczka:blink:

Dzień dobry.
A ja dziś pospałam sobie do 8.:-) Nawet się wyspałam, choć nie powiem pospałabym sobie dłużej.
U mnie pogoda na razie fajna -słoneczko świeci zza chmur. Oby się nie popsuła.

Agatka zapisałam sobie stronkę. Ale muszę się zastanowić, czy pokazać to Maciusiowi.;-):-D

Zdrówka dla wszystkich chorowitków.

ja mam humor grobowy...
Znowu zostalam pominieta w zaproszeniu na babski wieczor z kumpelami :-/... Od kad mam dziecko, nie mam zadnych znajomych. Do nikogo gęby otworzyc... Pojechalam po wszystkich wczoraj na gg i kazalam im sie w doope pocalowac...
Pol nocy ryczalam w poduszke... Maly znowu miał mioty, wiec cala noc znowu przesiedzialam przy lozeczku probojac go uspokoic...
Do tego z wielkim rykiem i miotami obudzil sie o 6.30!!
Co za rozpuszczony dzieciak!!!!!!!!!!! W zyciu n ie daruje mojej mamie ze nauczyla go wiecznego usypiania na reku!!

Efekty nocki widac - podpuchniete oczy. Bol glowy taki ze az rycze. Ledwo na oczy widze..
.

I chyba jakies zalamanie nerwowe przychodzi....

FIZYCZNIE I PSYCHICZNIE NIE WYRBIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Mój tez ma katarek:-( Kropelki do noska i spoko:-)

Jakich kropelek używasz??

Asiulinka Twoj jets troche wiekszy, wiec wydaje mi sie ze szybko mu si e moga znudzic, nie ma ich tam za wiele, ale zawsze to cos;-)

Cara trzymaj się mocno, jesteś silną kobietą:tak: a co do znajomych u mnie też tak było/jest:baffled:
a z jakiej części Polski jesteś gdzie mieszkasz? sory może już gdzieś kiedy spisałas a ja przeoczyłam.....

Do góry