W szpitalu gdzie rodziłam pierwiastki nie rodzą naturalnie dziepi 4 kg.Automatycznie cc.A gin , który prowadził ostatnią ciąze mojej mamy, bardzo dobry, tez powiedział,że pierwsze takie duże to powinna być cc bo potem może macica opadać....
reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
sewa i Bodzinka hihi jakoś tak wyszło z tymi moimi kg ;-) W pierszej ciązy sobie pozwalałam za duzo :-( a w drugiej nie przginałam no i dziecko ze mnie zabierało ;-) Moja lekarka była w wielkim szoku hihi a tym bardziej ciąże były rok po roku ;-) a wąteczek juz znalałm dziekuje hihi ;-)
Ja przytyłam w ciąży 12kg ..straciłam 14 a na dzień dzisiejszy mam znowu 3 kg na plusieJa w ciazy przytylam zaledwie 14 kg...
Teraz spodnie sprzed ciazy ze mnie poprostu zlatują!![]()

sikoreczka fajne rodzinne foteczki

... zdjęcie w podpisie jest super...

Gratulacje dla MajeczkiWpadłam powiedzieć dobranoc i oznajmić że Maja po południu nie zmoczyła żadnych majtek tylko grzecznie wołała siusiu, oby tak dalej![]()

Marta w każdej fryzurce wyglądałaś świetnie

sikoreczka79
Fanka BB :)
Ze mną M był tylko przy Adrianku. Miał mega kaca, ale bardzo się z tego cieszyłam że jest. Potem z Magdą pojechałam sama do szpitala. Taksówką hehe. Mój został z Adriankiem. No Madzia to szybko wylazła

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Sewa rodziłam naturalnie obu moich facetów:-) I mąz był ze mną przy obu porodach nie wyobrażałam sobie inaczej:-) Przy pierwszym mnie nacięłi ale przy grugim już nie:-) ....
Ja miałam identycznie :-) Tylko ja rodziłam moje dwie dziewczynki hihi i również mąż był przy obu porodach ;-) Bardzo duzo mi pomagał ;-) Pierwszą niunie rodziłam 20 h a drugą 8 h

Małagosiunia21
Witam
Ok przyszła siostra spadam na wioskę:-) Trzymajcie kciuki żebym coś znalazła:-) Bo jak nie to nie wiem co wtedy...
Czarnulka ja Michała 10 godzin a Wojtka niecałą godzinę:-) hihi
Czarnulka ja Michała 10 godzin a Wojtka niecałą godzinę:-) hihi
Ze mna był moj Michal... Ale 5 min przed koncem spierniczyl i przyslał moja mame... W sumie nic dziwnego... Klnełam na niego jak szewc, ze pozniej to go wykastruje!!!
Rodzilam bez znieczulenia czy czegokolwiek wiec odreagowywalam wrzeszczac na niego...
Małagosiunia21Moj ma te swoje 89 cm a ma dopiero 16 miesiecy...
Ja tak jak pisalam - od odejscia wod minelo 40 minut i maly byl :-)
Rodzilam bez znieczulenia czy czegokolwiek wiec odreagowywalam wrzeszczac na niego...
Małagosiunia21Moj ma te swoje 89 cm a ma dopiero 16 miesiecy...
Ja tak jak pisalam - od odejscia wod minelo 40 minut i maly byl :-)
sewa
mamuśka ;-)
Ja bóli takich do zabicia na miejscu
dostałam o 16:00, a o 19:15 Jędrek już był z nami
jak na pierwsze dziecko to chyba nieźle mi poszło. Co prawda jakieś tam skurcze czułam od 4:00 rano, ale to raczej jakieś skurczyki były, tak do 16:00 to miałam luzik, dopiero o 16 

Też rodziłam bez znieczulenia. Dzięki obecności mojego M nie wydzierałam się, bo on był prze cały czas i głaskał mnie ręce i głowie i tłumaczył mi, że wszystko bedzie dobrze. I było.
I tak jak już kiedyś pisałam. Jego mina jak zobaczył Jędrka...... duma, szczęście...... bezcenne.

Też rodziłam bez znieczulenia. Dzięki obecności mojego M nie wydzierałam się, bo on był prze cały czas i głaskał mnie ręce i głowie i tłumaczył mi, że wszystko bedzie dobrze. I było.
I tak jak już kiedyś pisałam. Jego mina jak zobaczył Jędrka...... duma, szczęście...... bezcenne.
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
a to moi kucharze

Podziel się: