reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-D.
Marta wrzuciłaś przepis?? zaraz sprawdzę... na pewno skorzystam z niego:tak:

Witam z rana

co tu tak cicho 8 godzina a tu nikogo nie było ani Bodzi ani Marty:confused: dziewczyny pochorowałyście się?;-)
Zdrowa jestem,ale musiałam zaprowadzić Ola do pećkola i byłam prosić kumpelę na czwartkową imprezkę.Stare zasnęło i czekolady nie robił,ale dzisiaj go pogonię.:tak:
Jej przeciez nie ma nigdzie moich fotek hmmm ;) Wrozka? ;)
Nie czarownica:-D,kliknęłam na fotkę synia i album mi wyskoczył i nie mogłam się oprzeć;-):-)
Cara a twoje pasemka to w albumie w fotosiku chyba były:tak:Ja też obejrzałam album. Masz super przystojniaka w domciu:-)
Popieram:tak:

reklama
No niźle własnie się malowałam i zobaczyłam,że mi sie jakiś wylew na oku zrobił. Popękały i naczynka. Bolalo mnie to oko od rana. Chyba musze jakieś kropelki do oczu nabyć.

iwona powinnaś jak najszybciej udać się z tym do lekarza
Mama Laluni ładne z Was kobietki :tak:
U nas ortopeda chłopaków to z Luxmedu i moja dermatolog,bo w przychodni pediatra stwierdziła liszaj u Olka a to była skóra zniszczona zbyt długim siedzeniem w wannie podczas kąpieli i nie mogła sie sama zregnerować.Do pediatry też czasem chodzimy prywatnie(Zastępca ordynatorki z pediatrii),jak w przychodni lipa z leczeniem.A do okulisty to trzeba o 4 rano stanąć w kolejkę,bo tylko 12 osób przyjmuje.Więc jak tylko coś mi się z okularami stanie to sama zmieniam właściwości szkiełek.NIe widział okulista wskazań do cesarki a po 2 porodach wzrok mi poleciał o 1,5 dioptri:-(.
Marta ..co to za lekarz :szok:. .. a ubiegałaś się o odszkodowanie:confused: bo w takim przypadku Ci się należy że naraził Ci na uszkodzenie wzroku :sorry2::no:

Ja bóli dostałao o 8.20:-DALe do 14 dało isię przeżyć. o 14.30 taksówką jechaliśmy do szpitala k.15.30 dostałam takich bóli,że myślałam,że gryżc będe.Z krzyża....Dobrze,że był PAweł bo nie wiem co by było..A i tak o k.17 poszłam na cc...Łożysko się odkleiło i małemu tętno zaczeło spadać.No i pełna narkoza a 17.15 tata za drzwiami usłyszał pierwszy płącz.Lolo miał czarna pznokiwtki i musiał na 3 min iśc pod tlen ale dostał 9 punktów więc super:-):-)Ale nie wyobrazam sobie produ bez Pawła.
Po prodzie to teściwa mnie doprowadzała do szału,że jak Paweł do niej dzwonił to ona słyszła płacz Lolka.Wcześniej ode mnie....Ale mi było przykro....A sama miła dwie cc w pełnym znieczuleniu...

Sikoreczka ależ te towje dzieciaki piękne są, a Madziunia to w ogóle modelka pierwsza klasa śliczna dziewczynka, pomocnicy jak sie patrzy:tak:

Moj poród też był szybki o 6 przyjechalm do szpitala a 12.20 Igorek był z nami. M ze mna nie bylo bo ja ine chcialam zey na to wysztko patrzył, ze wzgleu na jego wrodzona wrażliwośc :sorry2: do konca zycia by to przezywal.......a po co:confused: mialam wynajeta pozadna opieke takze czulam si ebezpeicznie i naprawde dobrze.....pomijajac bol oczywiscie:-D

Ide sie wykąpac, obaidek mama gotowy takze za chwilke wracam....

Marta ..co to za lekarz :szok:. .. a ubiegałaś się o odszkodowanie:confused: bo w takim przypadku Ci się należy że naraził Ci na uszkodzenie wzroku :sorry2::no:
Jak byłam z Olem w ciąży to napisał,że:''brak bezwzględnych wskazań do cc'',to w drugiej ciąży nie szłam bo by to samo napisał:no:.A jak poszłam po Olku na kontrolę bo wzrok mi poleciał,(żeby przepisał nowe szkła) to kazał przyjść ze 3 m-ce na kontrol.

Ja dostalam lekkie skurcze o 2 w nocy z pt na sob... Ale wszystko przespalam... jakos po 15 wody odeszly, szpital, 16.05 maly juz byl...

ja niestety swojego malego nie widzialam :(... Odrazu go zawiezli do poznania... Mignal mi tylko w inkubatorze...
W sumie nie wiele pamietam z tego co sie dzialo po porodzie... Szok... Do tego durni lekarze nie dali mi nic a nic na uspokojenie!! Ja przez noc to ryczalam... Wszedzie bylo slychac maluchy! A ja jedna po porodzie bez dziecka!!

Dopiero jak M ich opierniczyl to 2 nocke dali mi leki na sen :-/...

reklama
Ja dostalam lekkie skurcze o 2 w nocy z pt na sob... Ale wszystko przespalam... jakos po 15 wody odeszly, szpital, 16.05 maly juz byl...

ja niestety swojego malego nie widzialam :(... Odrazu go zawiezli do poznania... Mignal mi tylko w inkubatorze...
W sumie nie wiele pamietam z tego co sie dzialo po porodzie... Szok... Do tego durni lekarze nie dali mi nic a nic na uspokojenie!! Ja przez noc to ryczalam... Wszedzie bylo slychac maluchy! A ja jedna po porodzie bez dziecka!!

Dopiero jak M ich opierniczyl to 2 nocke dali mi leki na sen :-/...

Straszne...Jak ja rodziłęm to dziewczyna urodziła wcześniaczka w cięzkim stanie, od rau maluch na operacje jechał.To ona sama na sali by ła,żeby innych mam z dziecmi nie widziała...

Do góry