reklama
E
Ewcia81
Gość
U MNIE TEZ mATU PYTA Z CZEGO SIE SMIEJESZ,JA TEZ CHCE,,,HMMMJa też się śmieję do kompaa Jędrek patrzy na mnie i pyta z czego się śmieję. Noooooo, ale tak mnie rozbawiła ta sytuacja.......
![]()

E
Ewcia81
Gość
tak tak pochwal sie...Bodzinka pochwal się co tam pięknego stworzyłaś![]()

Małagosiunia21
Witam
My po spacerku, jednak zdecydowałam się iść bo synek cos płaczliwy jest i ząbki ida a czopki mi się skończyły dla niego więc ruszyłam do apteki:-) Przy okazji weszłam do ośrodka po recepte dla Wojtasa na mleko:-) Zanim ta ***** wypisała mi recepte to już Wojtek tak się dqrł że miałam ochote jej coś powiedzieć
No ale doczekałam sie i jakoś poszło:-)
Kurczak w ziołach superek:-) Ja dziś nic nie robię bo jakoś weny nie mam...
Anaconda Michałowi też coś odbija ostatnio:-( tak mnie wnerwia że mam czasem ochotę mu tak strzelić
że by chyba nie wstał:-( Ale zawsze się pochamuję :-) Na jego szczęście...
M jedzie już do domku superek:-)
Jasmina dobre dobre
PO angielsku trzeba było powiedzieć
Bodzienka skąd Ty to ściągasz kochana? Bo i ja bym chciała mieć ta,kie śliczne rameczki....

Kurczak w ziołach superek:-) Ja dziś nic nie robię bo jakoś weny nie mam...
Anaconda Michałowi też coś odbija ostatnio:-( tak mnie wnerwia że mam czasem ochotę mu tak strzelić

M jedzie już do domku superek:-)
Jasmina dobre dobre

Bodzienka skąd Ty to ściągasz kochana? Bo i ja bym chciała mieć ta,kie śliczne rameczki....
Małagosiunia21
Witam
Ewcia a czego uczysz jeśli można wiedzieć?
Bodzinka; u mnie było zupełnie tak samo przed pojawieniem się Amandy wszystko pięknie cacy a poMałgosiunia mały przystojniaczek z synka:-):-)
Dziewczyny na mnie na początku takie rady działały jak płachta na byka.Paweł się wkurzał,że mam je olewać bo i tka będziemy robić po swojemu.Przed urodzeniem małego świetnie sie z teściówką dogadywałam, jak mały się urodził, łojejkuA teraz robie tak jak mi radził Paweł, ona mówi a ja i tak robir swoje i znowu jest dobrze.Ona zadowolna bo może synowej poradzić a ja się juz nie przejmuje.A moje teściowa ma dobre serce tylko czasem jak coś powie....
Teraz jedzie moja mama![]()

Cara87 dzielnaz Ciebie kobitka, tak trzymać

E
Ewcia81
Gość
matematyki,,ale moge jeszcze informy(tylko teraz nie mam jakos)..Ewcia a czego uczysz jeśli można wiedzieć?
nom nieraz naprawde czlowiek sie wkurza i nie ma na czymw yzyc,hihiMałągosiunia, widzę, że Ty bojowa dzisiaj![]()

sewa
mamuśka ;-)
Dziewczyny można się posmiać z takich głupotek, ale teraz z pełną powagą
ja na serio już się boję, że będę miała okropne problemy z dogadaniem się :-
-
-( i nie mówię tu o kotach 

Niby człowiek coś tam umie, ale ...... no właśnie, ale.....
Jasmina jak Ty sobie radzisz?

Jasmina jak Ty sobie radzisz?
reklama
Podziel się: