reklama
E
Ewcia81
Gość
U MNIE TEZ mATU PYTA Z CZEGO SIE SMIEJESZ,JA TEZ CHCE,,,HMMMJa też się śmieję do kompa a Jędrek patrzy na mnie i pyta z czego się śmieję. Noooooo, ale tak mnie rozbawiła ta sytuacja.......
E
Ewcia81
Gość
tak tak pochwal sie...Bodzinka pochwal się co tam pięknego stworzyłaś
Małagosiunia21
Witam
My po spacerku, jednak zdecydowałam się iść bo synek cos płaczliwy jest i ząbki ida a czopki mi się skończyły dla niego więc ruszyłam do apteki:-) Przy okazji weszłam do ośrodka po recepte dla Wojtasa na mleko:-) Zanim ta ***** wypisała mi recepte to już Wojtek tak się dqrł że miałam ochote jej coś powiedzieć No ale doczekałam sie i jakoś poszło:-)
Kurczak w ziołach superek:-) Ja dziś nic nie robię bo jakoś weny nie mam...
Anaconda Michałowi też coś odbija ostatnio:-( tak mnie wnerwia że mam czasem ochotę mu tak strzelić że by chyba nie wstał:-( Ale zawsze się pochamuję :-) Na jego szczęście...
M jedzie już do domku superek:-)
Jasmina dobre dobre PO angielsku trzeba było powiedzieć
Bodzienka skąd Ty to ściągasz kochana? Bo i ja bym chciała mieć ta,kie śliczne rameczki....
Kurczak w ziołach superek:-) Ja dziś nic nie robię bo jakoś weny nie mam...
Anaconda Michałowi też coś odbija ostatnio:-( tak mnie wnerwia że mam czasem ochotę mu tak strzelić że by chyba nie wstał:-( Ale zawsze się pochamuję :-) Na jego szczęście...
M jedzie już do domku superek:-)
Jasmina dobre dobre PO angielsku trzeba było powiedzieć
Bodzienka skąd Ty to ściągasz kochana? Bo i ja bym chciała mieć ta,kie śliczne rameczki....
Małagosiunia21
Witam
Ewcia a czego uczysz jeśli można wiedzieć?
Bodzinka; u mnie było zupełnie tak samo przed pojawieniem się Amandy wszystko pięknie cacy a po Czepiła się mnie tak że nerwowo nie wytrzymywałam Teraz staram się jednym uchem w puszczać a drugim wypuszczać...Małgosiunia mały przystojniaczek z synka:-):-)
Dziewczyny na mnie na początku takie rady działały jak płachta na byka.Paweł się wkurzał,że mam je olewać bo i tka będziemy robić po swojemu.Przed urodzeniem małego świetnie sie z teściówką dogadywałam, jak mały się urodził, łojejkuA teraz robie tak jak mi radził Paweł, ona mówi a ja i tak robir swoje i znowu jest dobrze.Ona zadowolna bo może synowej poradzić a ja się juz nie przejmuje.A moje teściowa ma dobre serce tylko czasem jak coś powie....
Teraz jedzie moja mama
Cara87 dzielnaz Ciebie kobitka, tak trzymać tyle przeszłaś ale najważniejsze że się nie poddałaś podziwiam Cię
E
Ewcia81
Gość
matematyki,,ale moge jeszcze informy(tylko teraz nie mam jakos)..Ewcia a czego uczysz jeśli można wiedzieć?
nom nieraz naprawde czlowiek sie wkurza i nie ma na czymw yzyc,hihiMałągosiunia, widzę, że Ty bojowa dzisiaj
sewa
mamuśka ;-)
Dziewczyny można się posmiać z takich głupotek, ale teraz z pełną powagą ja na serio już się boję, że będę miała okropne problemy z dogadaniem się :---( i nie mówię tu o kotach Niby człowiek coś tam umie, ale ...... no właśnie, ale.....
Jasmina jak Ty sobie radzisz?
Jasmina jak Ty sobie radzisz?
reklama
Podziel się: