reklama
anaconda27
styczniówka2006
sewa dobrze będzie na obczyźnie tym bardziej że nie będziesz miała czasu na nerwy bo Jędrek nie da Ci spokoju, a dzięki niemu nie będziesz myślała o tym że nie umiesz się dogadać i takie tam
E
Ewcia81
Gość
Sewa o kurcze,a o cos poszlo wam czy jak...tzn nie pisz jesli nei chcesz,,ale skzoda,<jędrus dzidzkow jednych nei zna,a oni nie wiedz co traca...
A moja tesciowa mieskza 30km od nas i ma problem zawsze z przyjechaniem do nas,bo PKSem,,ale najlepeij dupe autem by sie jej wiozlo,,tzn j m zawsze o mia jezdzi,,bo chodiz o to,by matus abbcie widizal,,ale takie zycieee
A moja tesciowa mieskza 30km od nas i ma problem zawsze z przyjechaniem do nas,bo PKSem,,ale najlepeij dupe autem by sie jej wiozlo,,tzn j m zawsze o mia jezdzi,,bo chodiz o to,by matus abbcie widizal,,ale takie zycieee
E
Ewcia81
Gość
ja tez kiedys robilam na programiku,,,nawet kilkaz robilam matetkowi,,ale juz chyba ich nie amm,,zapal miaalm an kilka dni,heheeMałagosiunia na NK założyłam scrapkowe forum dla początkujących.Tam są linki.A robie to w corelu.Pokaże pokaże, tylko się boje troszke...
teraz jakos nie mam czasu..
no masz.....U mnie to sprawcą ;-)całej sytuacji jest teść, a że on, pan i władca, to teściowa się podporządkowała i zaczęła robić tak jak on kazał..... i ogólnie się porobiło niezłe bagno
sewa
mamuśka ;-)
Ja też służbę zdrowia pozostawiam bez komentarza, ale wiem jedno - nigdy w życiu nie pójdę państwowo do stomatologa ani nie wyślę tam Majki, nawet gdybym potem musiała jeść chleb ze smalcem przez cały tydzień to odłożę na prywatną wizytę
Podpisuję się pod tym i jeszcze ginekologa dopiszę. Do gina też już nigdy nie wybiorę się państwowo
sewa
mamuśka ;-)
Ewcia uwierz mi, że Jędrek nic nie traci......... w związku z brakiem kontaktu z dziadkami.
Nic by dobrego od nich nie wyniósł. To ciężki do współżycia typ ludzi. Ja nie wiem skąd mój mąż nauczył się normalnego życia, bo na pewno nie od nich
Nic by dobrego od nich nie wyniósł. To ciężki do współżycia typ ludzi. Ja nie wiem skąd mój mąż nauczył się normalnego życia, bo na pewno nie od nich
reklama
E
Ewcia81
Gość
ja nigdy nie bylam panstwow,,zawsze priv..Podpisuję się pod tym i jeszcze ginekologa dopiszę. Do gina też już nigdy nie wybiorę się państwowo
aa no chyba ze tak,,no to moz ei lepiej z eich nei znaaaEwcia uwierz mi, że Jędrek nic nie traci......... w związku z brakiem kontaktu z dziadkami.
Podziel się: