reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak się za mną stęskniłyście,że musiałyście mnie wołać?A ja tylko chciałam nadrobić coście naklikały:tak::-)
Stare pojechało po zakupy,jeszcze nie dzwonił:confused:?A mi zachciało się kuraka w ziołach i oddelegowuję się na chwilę w celu przyżądzenia takowego;-):tak::-D.

reklama
czasem daje ale jak jest zdrowy i wieczorem zaśnie to śpi do rana i jak M. jest w domu to mam czas dla siebie,zakupy,spotkania z przyjaciółkami w dzień gorzej ale wtedy nie śpi z tatą i mogą urzędować po mieszkaniu cały dzień.rozpuściłam go troche........

Witajcie... Jestem nowa mamusia tutaj :-)
Witaj Cara87 w gronie domowiczek :-)
Cara twój synek jest z listopada 2006 jak mój:-):-)Zapraszam do nas, Listopad 2006:-):-)

Moja niunia też z listopada tyle że 2007 :-p
sikoreczka79 współczuję nocki oby dzisiejsza ta była dużo lepsza:tak:
jasmina duzo zdróweczka dla Jasminki i dla Dawidka żeby dobrze zniósł ząbkowanie :tak:

No dziewczyny a ja pracowicie scrapkuje:tak::tak:No i nawet mi cóś wychodzi.Posciągałam gotowe elementy i tworze:-D:-D

Ja jeszcze chciałam wrócić do tego kota... teraz myślę że on mnie poprostu nie rozumiał. Mówiłam do niego po polsku....:szok::-).

Z powodu mego niezorganizowania dzisiaj na obiad owszem dwa dania będą. Na drugie mielone z charakterkiem;-) (przypalone):-).

Ja jeszcze chciałam wrócić do tego kota... teraz myślę że on mnie poprostu nie rozumiał. Mówiłam do niego po polsku....:szok::-)

jasmina czy Ty wiesz, że jak napisałaś o tym kocie to mi przez myśl przeszło to samo :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale my wariatki jesteśmy :-D:-D:-D Ja też niedługo z kotami w UK nie będe się mogła dogadać ;-)

reklama
Do góry