reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia co Ty za testy tym biednym dzieciakom wymyślasz :baffled::baffled::baffled: wybierz jakieś proste zadania, niech się nie przemęczają ;-):tak::-D
no za cos oceny musza byc,,
nie zartuje
to takie rozrywkowe jakies tam zagadki bajerki rysowani dla klasy IV,,oni lubia takie cacka,,i przy okazji wyobraxnia ich sie rozwija i mysla,,przez odkrywanie do wiedzyyy

Dzień dobry!

Marta1981 - to i tak nieźle... u nas w przychodni trzeba się umówić z 1,5 miesięcznym wyprzedzeniem...
Ja do prywatnego,bo przez tego z przychodni:-(.I w dodatku Jula odbierał:wściekła/y:.

Cara, uściski i całusy dla Ciebie. Dzielna kobietka jesteś :tak:. Życzę i Tobie i Twojemu synkowi mnóstwo szczęścia, należy Wam się :tak:;-). No i oby synio nadal rozwijał się tak doskonale jak do tej pory. Lekarze, jak widać, często się mylą...
Szkoda że ojciec dziecka jest taki nieodpowiedzialny...Ale wierzę, że mimo młodego wieku świetnie dajesz sobie radę. No i najważniesjzego mężczyznę swojego życia masz u swojego boku - SWOJEGO SYNKA :tak::-)
Podziwaim Cię Cara
.
Idę pranko powieśic i nastawic następne:tak:
Apropo NK czy do waszych klas zapisał się ktoś pt Magic Man? Bo i u mnie i u mojego M się to wpisało i jak chcesz otworzyc profil to otwiera się jakaś stronka:baffled: Wolałam zamknąc i nie sprawdzac co to takiego:dry:
Nas zaprosił jakiś Mirek z Łodzi,zernkęłam na galerię,jakiś typ o wyglądzie kryminalisty,a nikogo z tego miasta nie znamy i odrzuciłam zaproszenie.

Witam nowe mamusie:tak::-).

po godzinie próśb wyrywaniu włosów kopania i dawania obślinających słodkich buziaczków mój synek uwierzył ze w dzień też się śpi i zanął snem sprawiedliwego.trochę spokoju w końcu bo strasznie marudny jest.teraz w końcu czas na wymarzoną kawkę:-)

po godzinie próśb wyrywaniu włosów kopania i dawania obślinających słodkich buziaczków mój synek uwierzył ze w dzień też się śpi i zanął snem sprawiedliwego.trochę spokoju w końcu bo strasznie marudny jest.teraz w końcu czas na wymarzoną kawkę:-)

Terrorysta? :p usypianie mojego to koszmar... Bo kochana babcia i prababcia nauczyly spac na raczkach :-/...
A do tego moja mama ma od kilku miesiecy problem - maly usnie TYLKO I WYLACZNIE wtedy jak ona go ulula :-D :-)

aluśka :) to fajnie że wyjazd się udał:tak::tak::tak:
aluśka dobrze ze wyjazd udany, my tez bylismy na obiadku u mojej babci i bylo bardzo milutko, niedawno wróciliśmy:happy2:
aluska super,ze podróż byla miała i pobyt
Aluśka no właśnie fajnie,że udał ci się wyjazd i że mała dobrze zniosła podróż:tak:

Dziękuję Wam Bardzo Kochane Domowe Mamcie za miłe słowa :-):-):-)

Staś wieczorem zasypia sam w łóżeczku ale w dzień to jest katorga i do tego co jakiś czas muszę zmieniać sposób teraz siedzi mi na kolanach oparty pleckami o mnie i musimy podskakwiać na łóżku sam w dzień nie zaśnie za nic.Twój zaśnie z babcią a mój tylko przy mnie............
taki słodki mamisynek;-)

reklama
Do góry