reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja już po zakupach. Matko ale dziś zimno:szok:.

Oglądałam wczoraj Kubę Wojewódzkiego i tak sobie pomyślałam...Kiedyś lubiłam ten program, ale teraz po dłuższym czasie nieoglądania nie powiem żeby mi się podobał :baffled:.Wojewódzki to już sam nie wie, jak zwrócić na siebie uwagę..
No dokładnie popsuł mu się ten program,a i zaczął z siebie większego durnia robić:dry:

Dzień dobry.
I ja dziś się nie wyspałam.:no: Miałam pobudki równo co dwie godziny.:-( Zęby Grzesiowi już prawie widać od paru dni, ale pod dziąsełkami. Kiedy w koncu wyjdą i dadzą mi spać?:baffled::confused:
A dziś czeka mnie "wizytacja" teściów. Więc idę trochę ogarnąć domek.:tak:
Oj to sprzątaj. Ja to się śmieję,że sanepid przyjeżdża;-):-D. No i życzę szybkiego wylaźnięcia ząbków żeby się Grześ już tak nie męczył:tak:

Witajcie... Jestem nowa mamusia tutaj :-)
Witaj wśród nas:-)

Jaśminka pomogła mi wstawić pranie:-), byle nie zapeszyć - czyżby Jej się polepszyło i znowu będzie grzeczna?:tak:
Super dziewczynka:-)

Dzień dobry dziewczęta:-) Moja nocka też tragiczna. Madzia miała mega wzdęcia i wyła ze dwie godziny w nocy:baffled: Potem po 6 rano znowu płacz. Nie wiem co się dzieje już druga nocka taka:confused:
Biedna Madzia:-( buziaczki dla niej:tak:

reklama
cześć
Bodzinko - wysłałam do ciebie zaproszenie na NK;-)
Ja też dzisiaj miałam pobudkę o godz. 6.00.
Jaśminka zaraziła się katarem od tatusia:-(teraz staram się uratować Dawida przed tym katarem.
Niestety górne jedyneczki są na finiszu i Dawidek dzisiaj ma już 37,3 nie wiem czy już podać mu paracetamol. Biedaczek.

Dzień dobry.
I ja dziś się nie wyspałam.:no: Miałam pobudki równo co dwie godziny.:-( Zęby Grzesiowi już prawie widać od paru dni, ale pod dziąsełkami. Kiedy w koncu wyjdą i dadzą mi spać?:baffled::confused:
A dziś czeka mnie "wizytacja" teściów. Więc idę trochę ogarnąć domek.:tak:

Witam wszystkie mamy chyba w końcu mi się udało z tym suwaczkiem jestem z siebie bardzo dumna.Moj synek też ząbkuje i marze o przespanej noy

moj zabkuje czy nie, cala noc przespi moze raz na miesiac :-/...
NIE SPI WOGOLE!!
no to możemy założyc klub niewsypanych mam:-D:baffled: Ktoś się jeszcze wpisuje:confused:

JA:tak::tak::tak:Nocka tragiczna, ale ja się chyba przyzwyczaiłam i potrzebuje mniej snu niż kiedyś...Najbardziej mnie wkurza mój M, którego ryki i krecenie bąbla nie budzą...Ten ma sen...

A ja tak marze o przespanej nocce :(...
Co robic... No co... W dzien nie spi wogole... W nocy tez cyrki :(... W lep idzie dostac

Mój przynajmniej w dzien spi..Obudził się dziś o 6.Od 7 do 9 spał, potem odwiedziła nas babci a teraz znowu przysypia..Hmmm Chyba odsypia nocke..A ja nie umiem spac w dzień:-:)-(

Inna jesteś:-):-)Ale się za Tobą stęskniłam:-)
No, jestem, jestem :-). Też się stęskniłam ;-)

Witajcie... Jestem nowa mamusia tutaj :-)
Witaj Cara. Również ostrzegam - to forum wciąga :tak:. A na tym wątku dziewczyny potrafią przyszaleć tak, że po 2 dniach nieobecności nie da się czasem nadrobić tego co napisały :-p

no to możemy założyc klub niewsypanych mam:-D:baffled: Ktoś się jeszcze wpisuje:confused:
Ja się podłączę po dzisiejszej nocy, bo Oliwka się obudziła o 2 w nocy i nie spała 2 godziny :sorry2:. Choć ja tak nie do końca nie śpię, bo nocami tatuś ma Oliwkę pod swoją opieką, ona woli się przytulać do niego, wiec mam trochę spokoju. No ale jak wyje jak syrena strażacka to siłą rzeczy mnie budzi. Mam nadzieję, że to zęby i szybko minie. Bo kilka dni temu wykluły się jej górne czwórki, a teraz idą dolne.Więc jej wybaczam wrzaski.
I teraz już tak się drze, że własnych myśli nie słyszę. No bo jak to tak, mamusia z laptopem na kolanach coś pisze a córuni nie da nawet dotknąć klawiatury :dry:.

No musze z przykroscia stwierdzic ze nie da sie babki za Wami nadazyc! Co Wy tak wisicie nad tymi kompami? ;-) chyba Wam sie nudzi :-p....a myslalam ze to mnie sie nudzi:-D:-D:-D

U nas pizdzi nadal i dzis tylko smignelismy do sklepu. Zaraz dam jesc Kubkowi i reeelax :) i on i ja :)

A moja nie ma zamiaru spac:baffled: A byłoby dobrze żeby zasnęła bo o 14.30 musimy po Adriana leciec. Wczoraj w dzien poszalała: 3,5 godziny:szok: spanka. Właśnie przyniosła swoje butki i je usiłuje włożyc:-D

Ja w dzien bym sie chociaz na chwile z checia polozyla... Teraz siedzi w lozeczku, i "pomaga" mi sprzatac na polce... Czyli wywalił wszystkie ksiazki...

Zdolniacha na 102 z niego... Wrrrr Skad ma tyle energi to nie wiem!! W dzien - dzikus... W nocy - dzikus!! Po 2 h snu, potrafi sie obudzic na kolejne 2 zeby sie bawic... Albo tak jak dzisiaj, wstawalam co 30 minut, i zbieralam go co roz z innej czesci lozeczka... raz spal w poprzek, raz nogi na poduszce, glowa na koldrze... Ahhhh....
Od neurologa juz dostaje silniejszy lek na spanie - nie rusza go to nic, a nic...

reklama
Witajcie mamuśki:-)
Czy Wy nie oszalałyście??? 25 stron nadrobić musiałam:szok::szok: Nie było mnie jedne dzień a czuję się jakbym miesiąc nie maiłą neta:baffled:
Anula i Cara witajcie wśród nas:-)
Dziewczyny co do fryzjerów to ja tez miąłam przeżycie:-( Zawsze długie włosy nosiłam a tu nagle ściachali mnie na krutko ale powiem wam podobała mi się ta fryzurka:-) Teraz zapuszczam włosy bo M sobie tak zażyczył:-)
Bodzienka to foto w tej rameczce superek:-)
Marta widziałam Twój profil na NK:-D szok
Madźka superek że cycuszek już nie boli:-)
Jasminn życze spokokjnego dziecka:-)
Anaconda witaj w klubie odzwyczajania od pampersa:-) Ja też to przechodze teraz tylko Michał nawet nie myśłi żeby zawołać:angry:
Wszystkim życze ładnej pogody:-)
Nie wiem czy ktoś pamięta ale mówiłam wam babki że mąz był z Michasiem du fryca, poprostu koszmar Michał tak wył że nie szło obcinać. Fryzjerka powiedziała że więcej go nie będzie obcinała bo ją znienawidzi:-D
Macie foto mojego przystojniaka przed i po fryzjerze:-)

Przystojniaczek mały:-)
W sobotę byłam na disco z koleżanką i siostrą. M z dzieciakami został a ja na impre:-) Było zajefajnie wytańczyłam się superek:-)
Dzieciaki zdrowe mam ale na dwór i tak nie wyjdziemy bo pogoda do D...
No nic nadrobiłam to moge spokojnie śniadanie zjeść:-)
Do usłyszenia

Do góry