reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sikoreczka u mnie to jest msza specjalnie dla dzieci. Na takiej mszy ksiądz też pozwala tym dzieciakom na wszystko. Mogą chodzić, siedzieć na schodach pod ołtarzem. Tylko jak się wydzierają trzeba interweniować ;-)
Jedyne co jest głupie to to, że na taką mszę przychodzą stare baby i krzywo patrzą jak dziecko biega po kościele :baffled:

Ewcia Tobie to chyba we wszystkich włoskach ładnie:tak:Jak to mówią ładnemu we wszystkim ładnie:-)
Marta zrobiłam dziecio sok wg Twojego przepisu i mogę se go sama wypic:baffled: Te moje wybredności wzgardzili:wściekła/y: Echhhhh
Dobra muszę ugotowac makaron bo te moje chłopie za niedługo obiad będzie jadł. Madzia do zasypiania:sorry2:
Do póżniej
cmok2.gif

Chyba trzeba się zbierać od tego kompa :baffled: bo przyrosnę. Pojawię się potem. Proszę się opanować z pisaniem ;-):tak::-D bo nie chcę mieć za dużo do czytania :no:

Ewcia my to dziś jak nocne marki :-D:-D:-D tylko, że w dzień :-D:-D:-D

Chyba trzeba się zbierać od tego kompa :baffled: bo przyrosnę. Pojawię się potem. Proszę się opanować z pisaniem ;-):tak::-D bo nie chcę mieć za dużo do czytania :no:

Ewcia my to dziś jak nocne marki :-D:-D:-D tylko, że w dzień :-D:-D:-D
no dokladnie dzienne marki..
ja tez musze odejśc,bo jzu chyab przyroslam,,zupke amm na obiad,ale gary czekaja,no i ćwiczenia do sprawdzenia dzieciom...:baffled:

no ja obejrze reklame Leclerca w necie i tez zmykam na troszke od kompa,,bo przyrosne jak SEWA hhihi
pozmywam sprawdze prace,,na jutro cos przygotuje ,i powroce zapewne hehee

reklama
Sewa dobry ten twój Jędrek...:-D:-D:-D

Zaraz zerknę na ten programik od Ewci.

I ja zmykam teraz zaglądne pewnie wieczorkiem, bo jak tylko may sie obudzi do mykamy na obiadek do babci.

Do góry