reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jak puścisz Jędrka do pećkola to siłą rzeczy będzie oglądał,bo koledzy to i on;-).Ten Ben to przynajmniej łagodniejszy w smaku od Power Rengersów:tak:,ale i Krecikiem nie pogardzi czy Tomkiem i przyjaciółmi:-).
no mojemu juz bajki nawet przeszly,,,w peckoluuu nie ogladaja ,,w domu tez mu sie nie chce.....rzadko oglada,,,,wczesniej byl maniakiemmm

reklama
U nas w modzie jest "Tomek i przyjaciele". Ma w domu kolejkę z Tomka, ubrania z Tomkiem. Czasami to mi już ten tomek bokiem wychodzi.

Co do pięknych i młodych..... to ja też tak mówię, że teraz to ja już tylko piękna jestem :-D:-D:-D:-D:-D ale my wariatki jesteśmy ;-):-D

Co do Tomka to mamy :sztruksy,górę od piżamki i bluzkę.Bob Budowniczy: pościel,piżamka.Scooby Doo: 2 koszulki.Noddy:2 bluzki w normalnym sklepie tego nie ma a my mamy z ciuszków.:tak:
Jul opanował do perfekcji przemieszczanie się po mieszkaniu w sposób wcześniej opisany:-D.

Co do Tomka to mamy :sztruksy,górę od piżamki i bluzkę.Bob Budowniczy: pościel,piżamka.Scooby Doo: 2 koszulki.Noddy:2 bluzki w normalnym sklepie tego nie ma a my mamy z ciuszków.:tak:
Jul opanował do perfekcji przemieszczanie się po mieszkaniu w sposób wcześniej opisany:-D.
haha
ja tez bluza boba,pidżamka carsy,koszulka bob,krecik,carsy,,
spodnie z carsem i w domu pelno obrazow zdjec itp carsoww

No te dzieci to maja manie i my chyba tez....
A co bedzie jak do skzoły pojda,plecak,piornik,kredki,wsyztskoz z bajek zapewne bedzie,,hihi

U nas atrakcje Tomkowe dostarcza mąż. Zawsze naprzywozi ubrań, zabawek. Dobrze..... Jędrek zadowolony Tata też, bo może dziecku super atrakcje dostarczyć :tak:

U nas atrakcje Tomkowe dostarcza mąż. Zawsze naprzywozi ubrań, zabawek. Dobrze..... Jędrek zadowolony Tata też, bo może dziecku super atrakcje dostarczyć :tak:
no u mnie tez m wsyztskiego malemu nakupuje,,juz tona samochodow,,normlanie tona albo dqwieeee nawettt:tak:;-)

reklama
Dzień dobry kobitki:-) Już myślałam że nie doczytam, ale dzisiaj rozgadane:-D:-D:-D U nas nadal leje i wieje:baffled: Paskudnie:wściekła/y: A mój mąż na kibicowanie jedzie:rolleyes2: Podobno przed meczem mają byc występy min. Doda:shocked2: A niech się trochę rozerwie, ja sobie na Dzień Kobiet odbiję;-):-p
Jeżeli chodzi o fryzjera to mi się jeszcze nie zdażyło byc nie zadowoloną z obcięcia czy koloru. Może dlatego że jak idę to dokładnie mówię czego chcę albo trafiam zawsze na dobrych fryzjerów:confused: A co do kolorów to ja preferuję rudości, chociaż ostatnio jak mi fryzjerka robiła to stwierdziła że ten kolor mnie postarza i poradziła przejśc na blond:cool2: oj ale ja chyba teo nie zrobię bo mnie to trochę nie bardzo pasi:no:
Do kościoła też nie chodzimy , bo nasz kościół jest zabytkiem i nie ma ogrzewania:baffled: Jest tam tak zimno, że wszystkie babcie chorują:dry: A do tego moje dzieciaki nie potrafia wysiedziec. Jakbym ich puściła do latania to byłoby ok a tak to koszmarrrrrrr:baffled: A kiedyś znajoma mi opowiadała że u nich w parafii jest taki proboszcz że dzieciom na mszy pozwala na wszystko, nawet na siedzenie pod ołtarzem:-D Tylko żeby rodzice przyprowadzali dzieci, żeby się od maluszka uczyły:tak:
No i zapomniałam co jeszcze miałam napisac:dry::dry::dry: Chyba się wrócę:-p

Do góry