E
reklama
E
Ewcia81
Gość
no co ty,,hihiJędrek ogląda epokę lodowcową i tak się zaśmiewał, że się posikał w majty słabo mi
Marta1981
Rodzyneczka
Mój mnie właśnie przed kompa zagonił,"pisz sobie z dziewczynami".
Olo pod kocem wyskoczył mi z galerii,stary szykuje się do wyniesienia śmieci a Olo ogląda ulubioną bajkę Ben 10.Na urodziny dostanie od nas zegarek Omnitrix a od siory Mirka figurkę Diamentogłowego albo Szarą materię
Olo pod kocem wyskoczył mi z galerii,stary szykuje się do wyniesienia śmieci a Olo ogląda ulubioną bajkę Ben 10.Na urodziny dostanie od nas zegarek Omnitrix a od siory Mirka figurkę Diamentogłowego albo Szarą materię
Marta1981
Rodzyneczka
Dobry,Olo to idzie siku i jeszcze musi dooglądać bajkę a wygląda to tak:nogi w przedpokoju a głowa jeszcze w pokoju(taki wygibus)Jędrek ogląda epokę lodowcową i tak się zaśmiewał, że się posikał w majty słabo mi
sewa
mamuśka ;-)
Ben 10.Na urodziny dostanie od nas zegarek Omnitrix a od siory Mirka figurkę Diamentogłowego albo Szarą materię
Mojemu są jeszcze obce takie bajki. Nie znamy takich. U nas królują bajeczki, łatwe, miłe i przyjemne. Takie, od których można się ze śmiechu w majtki zsikać ;-)
Dzień Dobry
Ale pędzicie przy niedzieliNie nadrobie Was kochane Wybaczcie...My dziś do rala po słuchawki bo się rozwaliły i nie można w spokoju na skeypie pogadać....Nie piszcie tyle bo się pogubie.....Papatki, może nawet do poniedziałku a może uda mi się zajrzeć pózniej:-):-):-)
Ale pędzicie przy niedzieliNie nadrobie Was kochane Wybaczcie...My dziś do rala po słuchawki bo się rozwaliły i nie można w spokoju na skeypie pogadać....Nie piszcie tyle bo się pogubie.....Papatki, może nawet do poniedziałku a może uda mi się zajrzeć pózniej:-):-):-)
Marta1981
Rodzyneczka
Jak puścisz Jędrka do pećkola to siłą rzeczy będzie oglądał,bo koledzy to i on;-).Ten Ben to przynajmniej łagodniejszy w smaku od Power Rengersów,ale i Krecikiem nie pogardzi czy Tomkiem i przyjaciółmi:-).Mojemu są jeszcze obce takie bajki. Nie znamy takich. U nas królują bajeczki, łatwe, miłe i przyjemne. Takie, od których można się ze śmiechu w majtki zsikać ;-)
E
Ewcia81
Gość
och tkxEwcia ślicznie wyglądaliście w wydaniu ślubnym
były te czasy szczu[płości,młodości,piekności.....
teraz jestem tylko piekna
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Podpisuję się pod tym;-).och tkx
były te czasy szczu[płości,młodości,piekności.....
teraz jestem tylko piekna
Podziel się: