reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja tez Sewcia,nie pękaj,,,:zawstydzona/y:

Ale troche wstyd, bo Jędrkowi bardzo w kościele się podoba i dla niego powinnam chodzić, ale...... no nie chce mi się :zawstydzona/y:

Iwona jak rekolekcje są to dzieci do szkoły nie idą tylko do kościoła. Jak to jest, bo ja już nie pamiętam :baffled:

Wstawie wam pare moich starych fotek....z czasow innych włosów...

ej alskki podajcie mi linka do programu wstawiania zdjec
bo ja mam holdthatpic,,ale tam wilekie foty wychodza,a chcialm malee

one chyba prawie takie same,,tylko w tej drugiej wywiniete na zewnatrz,,a w 1 proste,,hee

A wogole to ostatnio znalazłam taka stronke,ze wkleja sie swoje zdjecie i zmeinia kolor wlosowi obciecia itp fajan,,ale zginela mi,,kurcze noo:no::baffled:

Ewcia szukaj tej stronki i podaj linka....

A ja kiedyś zrobiłam taką głupotę że ze swoich ciemnych włosów zrobiłam sobie kolor jasny blond, razem z moją ciemną oprawą oczu podobno wyglądałam śmiesznie i teraz już zawsze mam ciemnawe, lub jasne niewielkie pasemka:tak::tak::tak:

Oj ja też kiedyś zrobiłam taką bzdurę....ależ byłam wściekła. Poszłąm do fryzjera i mówiejej że chce mieć taki platynowy blond.....praiwe "białe" oby tylko nie takie wpadające w żółć, a ona się mnie pyta czy farbą czy rozjaśniaczem mówie babie że nie wiem co jest lepsze dla włosów...ale chce mieć platynowy blond......no i mi zrobiłą farbą i oczywiście wyszły blond żółte!:angry: myślała że ją zabije!

No właśnie teraz jest to śmieszne, ale wtedy nie:no:. Nawet mam fotkę z tamtego okresu i jak na nią patrzę to mi się scyzoryk w kieszeni rozkłada:baffled:

Pokaż fotke..... zrób jej zdjęcie i pokaż teraz to już po wszytskim.....

Nooo widzę, że chyba każda z nas choć raz przeżyła wstrząs na fotelu fryzjerskim :-D:-D:-D:-D

Chyba tak:-D

Ale lecicie dzisiaj z postami.....jak mój m zobaczył że przez 20 min nastukałyści e4 stronki to powiedział że chyba zwrajowałyście i że chyba facetów w domach nie macie:-D:-D:-D;-):-D a ja mu na to mówie ze ja mam i też stukam:-D:-D hahaha a co tam raz się żyje i raz się ma takie świetne znajomości:-)

Ja dziś obiadku nie gotuje bo zostaliśmy zaproszeni na obiadek do mojej babci...miał osttanio imieniy wiec obaidek z tej okazji.

ja tez Sewcia,nie pękaj,,,:zawstydzona/y:

... a ja dlatego chodzę,że Natalka ma komunię:sorry2:

no niexleniedzielne smiechy na watku.hihi

niee,,kazdy ma inaczej
u mnie wogole dzieic nie maja,tzn maja ale od 15 i normlanie lekcje sa,,to jest chore dla mnie,bo pzreciez zawsze wolne było,,,:no:
Wrzucę tą fotkę jak wrócę z kościoła ok?? to się pośmiejecie.
U nas dzieci mają rekolekcje w czwartek,piątek, sobotę i czwartek i piątek mają wolne od szkoły:tak:. W godz lekcyjnych mają rekolekcje
Wstawie wam pare moich starych fotek....z czasow innych włosów...

ej alskki podajcie mi linka do programu wstawiania zdjec
bo ja mam holdthatpic,,ale tam wilekie foty wychodza,a chcialm malee
Ja wrzucam przez imagehosting

Dobra laseczki teraz spadam, bo trzeba się wyszykować. To do później.

reklama
Do góry