reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sewa ja tez sie ciesze,ze wy juz macie takie plany,juz gotowi w sumie do bycia razem..jeszcze chyba lekarz was czeka jędrka,,i juhuu wyjazd,,no,ale neta to tam bedziesz miala co?/ no na pewno,bo nie opuscisz nas..

Agatko moj m to kierowca tira,jezdzi na 4 tyg i na tydz do domku,,wczesniej na 8-9 tyg wyjeżdżal,ale akzałam mu to zmienic,bo dla mnie i synka za długa rozłąka,,takze teraz jest spoko,,jakos dajemy rade bo 3 -4 tyg szybko mija...
A tak wogole moj m tez mi zazdorscil i stał cyztał co tu plotkujemy,,,tez chyba by chciał,,ale nienie to nasze BB.

Anaconda i jak masz dizsiaj słonko,,?? jak nie to ja ci dam...

inna super,wagary musza być!!! hihi...a bunt dwulatka,to u kazdego dziecka inaczej przebiega i w innym czasie,,takze spokojnie przejdzie jej...

reklama
Sewa ja tez od 7 na nogach,,i tez dla mnie srodek nocy,,buu
Rano po bu;eckzi mezusiowi poleciałam,no i sniadanko kawa,,wsyztsko muz robilam,,oj ja to jestem,,kto by tak latal z ran--to tylko ja tak ...ach

Sewa ja tez od 7 na nogach,,i tez dla mnie srodek nocy,,buu
Rano po bu;eckzi mezusiowi poleciałam,no i sniadanko kawa,,wsyztsko muz robilam,,oj ja to jestem,,kto by tak latal z ran--to tylko ja tak ...ach

Musiałabym na głowę upaść, żeby lecieć rano po bułeczki dla męża :-D:-D:-D:-D Ewcia Ty to złoty człowiek jesteś :tak: ja mojemu mężowi jak był w domu, tylko raz zrobiłam kanapki do pracy, ale wtedy zaspał i nie miał czasu. No to mu zrobiłam.
Nawet ten Twój mąż nie wie jaki ma skarb w domu.

Ja też robie mojemu śniadanie tylko na tygodniu jak Natalka idzie do szkoły,bo i tak wstaję, ale jak tylko mała ma wolne to nie ma mowy,żebym specjalnie wstawała.

... a my za chwilę rosół będziemy miały:-p

Oj dziewcyzny bo za duzo urosne przez wasze komplementy...:-D:-):tak:;-)

A juz u nas w paczce dziewcyzny maja pretensje,bo ich chłopy jak chca buły lub cos słodkiego czy jakos to one nie robia,,a oni wy\tedy "A Ewcia to swojemu robi i mze wstac a wy lenie nie"...:baffled::baffled:i laski maja do mnie prenesje...ale tak w zartach,,,wtedy sie smiejemy ze ja na biwakach czy gdzies to robie za kilka zon bo wszytskim wsyztsko hihi,,,
Ale ja durna jestem,,no ale co poradze,jak ja lubie to robic,mi to sprawia przyjemnosc,,chociaz czasem jest inaczej,,ale tlyko czasem...

Agatka i jak się dziś czujesz?? Mam nadzieję,że ból przeszedł.

dziękuję, dzisiaj już lepiej choc jeszcze trochę boli.

Agatko moj m to kierowca tira,jezdzi na 4 tyg i na tydz do domku,,wczesniej na 8-9 tyg wyjeżdżal,ale akzałam mu to zmienic,bo dla mnie i synka za długa rozłąka,,takze teraz jest spoko,,jakos dajemy rade bo 3 -4 tyg szybko mija...
A tak wogole moj m tez mi zazdorscil i stał cyztał co tu plotkujemy,,,tez chyba by chciał,,ale nienie to nasze BB.

9 tygodni to strasznie długo, 4 też ale to już lepiej , ale ja pewnie bym tego nie wytrzymała dlatgeo podziwiam was z całego serca:tak:

A co do BB i naszych m to nie wpuścimy ich:no:;-)

Dzien dobry

my wstalismy o 7.30 tak nas maly zbudzil, ale to i tak dobrze bo ostatnio wstawal o 6.30:nerd: zjedlismy sniadanko i maly zazyczyl sobie isc do babci (tesciowej) "da dół" wiec poszedl. Ide zrobic sobie kawke i pobuszuje troche po BB:happy2:

Witam niepogodnie,wieje jakby się kto powiesił;-).
Padam na twarz :baffled::baffled: ale już jestem. Rozpiździel mniejszy trochę ale mimo wszystko straszy jeszcze. mały już śpi:tak::tak: więc siłą rzeczy grubszą robotę musimy wstrzymać. Miałabym ochotę normalnie dzisiaj żłopnąć coś procentowego jakiejs nalewki z pigwy czy coś . A tu człowiek o suchym pysku musi siedzieć - hippa tylko popijam, na laktację:-D:-D. A wy co? pospane?:blink::blink:
Możesz sobie strzelić Karmi Malinowe,dobrze robi na ilość mleczka.
Stary przytlił Olka i teraz krew mu leci z nosa(M):tak:.

Agatka dobrze, że ból trochę mniejszy. Nie dzwigaj już więcej takich ciężarów :no:

A ja wstawiłam rosołek. Ugotuję będę miała z głowy :tak:

reklama
Ewciu,gratki,stuknęło Ci 5000 posta.
34.gif
.

Do góry