reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sikoreczka to się ciesze i świetnie to Ci wyszło:-)Ja na Nk założyłam forum scrapkowe, jest w moim profilu.Patija dokończyła ona robi sama piekne scrapki i mnie to coraz bardziej kusi;-)Na razie ćwicze wstawianie zdjęc w gotowce, głównie Lola noworodzia:-):-)
Dobranoc, pchły na noc:-D:-D

reklama
Hej Dziewczyny.
Zrobiłam sobie dzisiaj wagary :-p. Wstałam o 6, umyłam się, ubrałam i stwierdziłam, że nie jadę do szkoły. A co, raz można ;-)
Ostatnio rzadko zaglądałam do Was, bo wzięłam się za generalne sprzątanie i na nic więcej czasu mi nie wystarczało, ale mam pięknie sprzątniętą kuchnię, łazienkę, ubikację, salon i pokój Oliwki. Zostało jeszcze trochę, ale to już mojego J. zaciągnę do pomocy.
Poczytałam trochę co u Was, ale nie wiem, co komu miałam napisać :baffled:, za dużo tego wszystkiego, postaram się być teraz na bierząco :tak:.
Oliwka ciągle niedobra, któraś z Was pisała o buncie dwulatka w późniejszym okresie, ale ja mam wrażenie, że ten bunt dopadł ją już teraz :confused:. A może ona po prostu taka charakterna jest ?? Chociaż muszę przyznać, że ma takie przebłyski, że się słucha :shocked2:, ale to takie malutkie przebłyszczeczki :-D
I pokażę Wam jakie paputki ostatnio tatuś przyniósł swojej kochanej córuni:

Dzień dobry. Pogoda znowu do niczego.

Agatka i jak się dziś czujesz?? Mam nadzieję,że ból przeszedł.

Sewa opuszczasz kraj,ale chyba nas nie zostawisz co:confused::-(

Ja już obiadek gotuję,bo na 11 do kościoła muszę iść z Natalką będą mieć poświęcenie gromnic i książeczek. Wstawać śpiochy!!!;-):-p

No ja już wstałam, Maja obudziła mnie o godz.7.30, nie wiem czemu ale tutaj wcześniej wstaje - na moją niekorzyść:tak::tak::tak:
Teraz trzeba zrobić jej śniadanko, a mój M wymyślił sobie że jedzie na giełdę, my też miałyśmy jechać ale jest straszny wiatr i zostajemy w domu. Maja trochę pokasłuje, a że nie chce pic syropu to przymusowo musi siedzieć w domu

Dzien dobry niedzielnie..
ja juz odprawiłam emza,juz sobie pojechał na trzy lub cztery tygodnie....
Juz po snaidanku,ja zasiadłam do kompika z kawusią i faworkami,bo wczoraj robiłam..mniammm
Moze ktoras chce to proszeee
zdjecie.php
czestowac sie z rana do kawusi

U mnie o dziwo słonko jest,ale wieje ocno,,na szczescie w nocy nie było,az tak źle jak zapowaiadali...
Synek jeszcze lata w pidźzamce,,skacze po łózeczku...
poczytam co u was...
ja dzisiaj w domu siedze,mam lenia,,

Dzień dobry!

Ja dziś na nogach od 7:00 :szok: załamka. Dla mnie to środek nocy ;-) Właśnie ratuję się kawą, bo oczy mi się zamykają.

Iwona jak wyjadę, to dopiero bedę się udzielała na BB :tak:bo jak mąż pójdzie do pracy, to co ja biedny robaczek będę robiła na obczyźnie :baffled: będę sobie z Wami gadała :tak:

reklama
Anaconda daj Mai czas musi się przyzwyczaić do nowego miejsca:tak:
Ewcia mniam dziękuję;-):-)

Sewa no ja myślę,że nas nie zostawisz:-)

Do góry