reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jetsem ale znikam robic kolacje:-DAle pędzicie widac,że pogoda do nieczego.Ide dziecko nakrmić M nie dostanie bo mnie właśnie wkurzył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witajcie kochaniutkie:-) Właśnie nakarmiłam moją bandę:tak: zażyczyli sobie placki ziemniaczane. Mieli taki przemiał że nie nadążałam smażyc:baffled: Przynajmiej wszyscy ze smakiem zjedli, brzuchol mam mega pełny. Ciekawe kto teraz dzieci położy:confused:
Sewa kupiłam coś takiego na allegro: MALLART_OBRAZ_ZŁOTY SEN AFRYKI_WYM. 70x50cm (312314246) - Aukcje internetowe Allegro chcieliśmy większy ale kosztowały 200 złociszy. To jak dla nas troszkę za dużo:szok: Mężo go powiesił i wygląda spoko:tak: Jeszcze mam w planie wywołac większe (20x30) zdjęcia dzieci i powiesic na drugiej ścianie.
Agatka nie masz co robic, tylko takie ciężary dżwigac:shocked2:Oj bidulko oby ci szybko przeszło!
Bodzinka coś ci ten chłop ostatnio za skórę zachodzi:angry: Nie karm go to mu minie:-p
A moje małe dostały takiej energiii, że:errr: Zero zmęczenia:no:

Witajcie wieczorkiem. Moje dzieciaczki już śpią. Cikawe jak długo jeszcze?;-):confused:

Madźka współczuję bardzo. Co to był za fachowiec?:confused::no:

Jasmina nie przejmuj się, ja też mam czasem nerwa na dzieciaki, aż mi jest głupio się samej przed sobą przyznać.;-) A mój Maciuś też niejadek, więc rozumiem co przeżywasz.:tak:

U nas też jest nieraz jazda o jedzenie i też mam wtedy mega nerwa, ale to chyba u większości z nas tak jest:tak::tak::tak::tak:
no dokładnie.

Sewa kupiłam coś takiego na allegro: MALLART_OBRAZ_ZŁOTY SEN AFRYKI_WYM. 70x50cm (312314246) - Aukcje internetowe Allegro chcieliśmy większy ale kosztowały 200 złociszy. To jak dla nas troszkę za dużo:szok: Mężo go powiesił i wygląda spoko:tak: Jeszcze mam w planie wywołac większe (20x30) zdjęcia dzieci i powiesic na drugiej ścianie.
Fajny ten obraz.Podoba mi się.:tak:

Agatka biedactwo połóż się i odpoczywaj. Oby nic Ci nie było. I masz już nauczkę, żeby takich ciężarów nie dźwigać!

A co się dzieje ze "starymi" (mam nadzieję,że nikogo nie urażę:sorry2:) domowymi mamusiami -Iwonką, Vici itd.?:confused: Coś ostatnio nas zaniedbują.;-):-(

sewa no to widzę,że ty opuścić chcesz nasz piękny kraj:szok::szok::szok: A to już tak na zawsze czy tymczasowo?

W planach jest kilka lat. Bardzo chciałbym wrócić jak Jędrek będzie miał iść do szkoły. A jak będzie...... wyjdzie wpraniu :tak:

sikoreczka fajny ten obraz

Bodzinka masz rację jak mąż zasłużył.... nie karm ;-)

Sewa to świetnie ,że już znacie datę wyjazdu...nie wiem czemu ale bardzo mnie to cieszy że będziecie w końcu razem:confused: a tak swoją drogą to m Ewci coś częściej przyjeżdża do PL, to jets kwestia rodzaju pracy czy pracodawcy? M Ewcichyba jest kierowcą tira (o ile dobrze pamiętam) a twój co robi??(sory za ciekawość:zawstydzona/y:)

Sikoreczka
mnie też się obraz bardzo podoba, jak kiedyś odrobimy sobie domek to jakiś obraz będzie trzeba sobie zafundować:blink:

Właśnie mój m powiedział mi ,że on sobie musi tu do was przyjść porozmawiać, bo mi zazdrości:-D co chwile tu do mnie podchodzi i czyta co ja tu pisze i co wy piszecie;-) i mówi że to takie fajne jest:-D hehehe kiedyś się śmiał a teraz sam by tu przyszedł:-p

Lecę wypić dobre winko i ciut ciut advocata i do łóżeczka spać....a może nie spać...;-):confused::-)

Idę kolorowych snów, kalaruchy pod poduchy..... buźka dla wszystkich do juterka

Ja też wpadłam się pożegnać, bo jakoś spać mi się chce. Jak jutro wstanę i znowu zobaczę taką pogodę to chyba pójdę się powiesić, dajcie mi słonka bo inaczej zwariuję:szok::szok::szok:

Padam na twarz :baffled::baffled: ale już jestem. Rozpiździel mniejszy trochę ale mimo wszystko straszy jeszcze. mały już śpi:tak::tak: więc siłą rzeczy grubszą robotę musimy wstrzymać. Miałabym ochotę normalnie dzisiaj żłopnąć coś procentowego jakiejs nalewki z pigwy czy coś . A tu człowiek o suchym pysku musi siedzieć - hippa tylko popijam, na laktację:-D:-D. A wy co? pospane?:blink::blink:

reklama
Do góry