reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia obcinania włosów to i ja się nie boję, bo włosy nie ręka odrosną;-):-D, ale z kolorami to ja już wyszłam :szok: teraz jestem ostrożniejsza....

reklama
A ja od wczoraj wróciłam do nauki nocnikowania i wczoraj Maja sikała cały czas w majtki (nawet nie zliczę ile razy ją przebierałam), a dzisiaj niespodzianka, sama zawołała i zrobiła siusiu do nocniczka, oby to był dobry początek i koniec pieluch, trzymajcie za nas kciukasy:tak::tak::tak:
Słonko dzisiaj mam, ale strasznie wieje, po obiadku wybieramy się do marketu, trzeba jakieś zakupy zrobić:tak::tak:

No właśnie Ewcia też się wróciłam do tych fryzurek i one są takie same tylko inaczej uczesane. Ale wersja pierwsza bardziej mi się podoba :tak:

Ewcia obcinania włosów to i ja się nie boję, bo włosy nie ręka odrosną;-):-D, ale z kolorami to ja już wyszłam :szok: teraz jestem ostrożniejsza....
ja kiedys miałam ciemne non stop,potem pasemka iw yszłam już blondina,,,,hmm
a ja za to fryzjera zawsze sie bałam i sama podcinałam i nic wiecej,,takze fajny fryzjer moge isc,,jak spierdzieli to nigdy juz nie pojdee:baffled::sorry2:

Witam dziewczątka :-)
Hmmmm mi dzisiaj dzieciaki dały pospać do 8.00 wow jak mi dobrze:-).
Mąż niestety dzisiaj jest też w pracy, no ale cóż... Wypiłam kawkę. Jak Dawid zaśnie to chcę troszkę zrobić wkoło siebie.
Sewa - z każdym dniem coraz bliżej wyjazdu... odliczasz już dni?:-)

A mój mały zdobywca świata nabił sobie guza.

reklama
Do góry