reklama
anaconda27
styczniówka2006
A ja od wczoraj wróciłam do nauki nocnikowania i wczoraj Maja sikała cały czas w majtki (nawet nie zliczę ile razy ją przebierałam), a dzisiaj niespodzianka, sama zawołała i zrobiła siusiu do nocniczka, oby to był dobry początek i koniec pieluch, trzymajcie za nas kciukasy
Słonko dzisiaj mam, ale strasznie wieje, po obiadku wybieramy się do marketu, trzeba jakieś zakupy zrobić
Słonko dzisiaj mam, ale strasznie wieje, po obiadku wybieramy się do marketu, trzeba jakieś zakupy zrobić
E
Ewcia81
Gość
ja kiedys miałam ciemne non stop,potem pasemka iw yszłam już blondina,,,,hmmEwcia obcinania włosów to i ja się nie boję, bo włosy nie ręka odrosną;-), ale z kolorami to ja już wyszłam teraz jestem ostrożniejsza....
a ja za to fryzjera zawsze sie bałam i sama podcinałam i nic wiecej,,takze fajny fryzjer moge isc,,jak spierdzieli to nigdy juz nie pojdee
E
Ewcia81
Gość
no super superrrNo Majeczko wielkie gratki dla ciebie!!! Tak trzymaj!!:-)
jasmina111
Fan(ka)
Witam dziewczątka :-)
Hmmmm mi dzisiaj dzieciaki dały pospać do 8.00 wow jak mi dobrze:-).
Mąż niestety dzisiaj jest też w pracy, no ale cóż... Wypiłam kawkę. Jak Dawid zaśnie to chcę troszkę zrobić wkoło siebie.
Sewa - z każdym dniem coraz bliżej wyjazdu... odliczasz już dni?:-)
A mój mały zdobywca świata nabił sobie guza.
Hmmmm mi dzisiaj dzieciaki dały pospać do 8.00 wow jak mi dobrze:-).
Mąż niestety dzisiaj jest też w pracy, no ale cóż... Wypiłam kawkę. Jak Dawid zaśnie to chcę troszkę zrobić wkoło siebie.
Sewa - z każdym dniem coraz bliżej wyjazdu... odliczasz już dni?:-)
A mój mały zdobywca świata nabił sobie guza.
sewa
mamuśka ;-)
takze fajny fryzjer moge isc,,jak spierdzieli to nigdy juz nie pojdee
dobre
Ale powiem Ci, że w ciemnych włoskach to jakoś sobie Ciebie nie mogę wyobrazić
reklama
E
Ewcia81
Gość
mi tezNo właśnie Ewcia też się wróciłam do tych fryzurek i one są takie same tylko inaczej uczesane. Ale wersja pierwsza bardziej mi się podoba
ale szukam dalej
Podziel się: